Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Prograf

Oceń ten wątek:
  • Zoja101 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2025, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal szukam, może ktoś ma?

Do tej pory łącznie 8 transferów ivf
    2021r. - 3 nieudane IUI, laparoskopia
    2022r. - 1 procedura: 4 transfery (2 przebadane zarodki, bardzo niskie lub zerowe bety)
    W międzyczasie histeroskopia, antybiotyki, scratching
    2023r. - 2 procedura: 4 transfery
    1 transfer, zarodek przebadany - CP z wycięciem jajowodu
    2 transfer, zarodek przebadany, immunoglobuliny - CB
    3 transfer z dwoma zarodkami - beta nie drgnęła
    Kolejna histeroskopia (mechaniczna), 3 miesiące sztucznej menopauzy
    4 transfer 21.12.2023 - immunoglobuliny, tona leków - 6dpt beta 26, 8dpt beta 60, 10dpt beta 166, 12dpt beta 442 <3 18dpt beta 7700 <3 <3
  • Monii85 Znajoma

Wysłany: 3 stycznia, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupię Prograf 0,5 lub 1 mg. Jeśli ktoś posiada proszę o kontakt

• Patimum Nowa

Wysłany: 16 stycznia, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie czy macie może na sprzedaż prograf 1mg? 1 lub 2 opakowania?
    mam transfer w sobote 24 stycznia a brak kontaktu z doktor J

• Monia81 Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja9 wrote:
    Hej! Jestem w 11tc i biorę Prograf, mam brać jeszcze 2 tygodnie. Chciałabym zrobić badanie genetyczne Nifty pro (to to samo co Sanco, Veragene, Panorama). Ale nikt nie umie mi powiedzieć, czy można robić to badanie w trakcie przyjmowania prografu (czy nie zaburzy wyniku), ewentualnie ile odczekać po odstawieniu. Ja wiadomo, chciałabym zrobić jak najszybciej, żeby wiedzieć co i jak ;) Czy któraś z Was robiła?

• Monia81 Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej może został Ci prograf …..i nie potrzebujesz już ….
    mój e-mail : [email protected]
    Albo sms 605868581

• Monia81 Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi.nu wrote:
    Aktualne. Mam dwa opakowania Prograf 1 mg, data ważności 03/2027. Każde opakowanie po 30 tabletek. Kupione w styczniu 2025 ale w międzyczasie zmiana leczenia bo wyszła adenomioza. Encorton nie mam. Zapraszam do przyjaciółek.
    Czy może aktualne jeszcze z prograf ….
    605868581

• Monia81 Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi.nu wrote:
    Mam dwa opakowania Prograf 1mg data ważności 03/2027
    Czy nadal aktualne prograf …..
    605868581

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ