Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Prograf

Oceń ten wątek:
  • Zoja101 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2025, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal szukam, może ktoś ma?

Do tej pory łącznie 8 transferów ivf
    2021r. - 3 nieudane IUI, laparoskopia
    2022r. - 1 procedura: 4 transfery (2 przebadane zarodki, bardzo niskie lub zerowe bety)
    W międzyczasie histeroskopia, antybiotyki, scratching
    2023r. - 2 procedura: 4 transfery
    1 transfer, zarodek przebadany - CP z wycięciem jajowodu
    2 transfer, zarodek przebadany, immunoglobuliny - CB
    3 transfer z dwoma zarodkami - beta nie drgnęła
    Kolejna histeroskopia (mechaniczna), 3 miesiące sztucznej menopauzy
    4 transfer 21.12.2023 - immunoglobuliny, tona leków - 6dpt beta 26, 8dpt beta 60, 10dpt beta 166, 12dpt beta 442 <3 18dpt beta 7700 <3 <3
  • Monii85 Znajoma

Wysłany: 3 stycznia, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupię Prograf 0,5 lub 1 mg. Jeśli ktoś posiada proszę o kontakt

• Patimum Nowa

Wysłany: 16 stycznia, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie czy macie może na sprzedaż prograf 1mg? 1 lub 2 opakowania?
    mam transfer w sobote 24 stycznia a brak kontaktu z doktor J

• Monia81 Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja9 wrote:
    Hej! Jestem w 11tc i biorę Prograf, mam brać jeszcze 2 tygodnie. Chciałabym zrobić badanie genetyczne Nifty pro (to to samo co Sanco, Veragene, Panorama). Ale nikt nie umie mi powiedzieć, czy można robić to badanie w trakcie przyjmowania prografu (czy nie zaburzy wyniku), ewentualnie ile odczekać po odstawieniu. Ja wiadomo, chciałabym zrobić jak najszybciej, żeby wiedzieć co i jak ;) Czy któraś z Was robiła?

• Monia81 Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej może został Ci prograf …..i nie potrzebujesz już ….
    mój e-mail : [email protected]
    Albo sms 605868581

• Monia81 Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi.nu wrote:
    Aktualne. Mam dwa opakowania Prograf 1 mg, data ważności 03/2027. Każde opakowanie po 30 tabletek. Kupione w styczniu 2025 ale w międzyczasie zmiana leczenia bo wyszła adenomioza. Encorton nie mam. Zapraszam do przyjaciółek.
    Czy może aktualne jeszcze z prograf ….
    605868581

• Monia81 Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi.nu wrote:
    Mam dwa opakowania Prograf 1mg data ważności 03/2027
    Czy nadal aktualne prograf …..
    605868581

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ