Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Prograf nowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • florcia Ekspertka

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam nowe opakowanie, zamknięte ,kupione 2 tyg temu. Niestety nam się już nie przyda .
    Cena 80 zł.

1 stymulacja przerwana - brak odpowiedzi 😞
    2 stymulacja - pobrane🥚🥚🥚 po 24 h padły 💔
    Leczenie m.in. : immunosupresja, accofil, prograf,medrol, encorton, Zarzio , heparyna , aspirin Cardio , agapurin , antybiotyk
    2 histeroskopie 21r i 23r-polipowate endometrium.
    Kir BX (brak dużo implantacyjnych ) wyniki z 21r:tnf 10 tys .wysokie il2
    NK 10
    IO, mutacja mthfr
    2x AZ Czechy super ❄️ bety 0
    3x AZ PL blastki bety 0
    3.04.23 transfer nr 6 ❄️❄️ 2x3dniowe- Beta w 12dpt 0 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ