X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Przeniesienie zarodka do innej kliniki
Odpowiedz

Przeniesienie zarodka do innej kliniki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mrs.Polka Znajoma

Wysłany: 3 marca 2023, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy ktoraś z was przenosiła zarodek do innej kliniki?? Orientuje się się jak to wygląda, jakie są koszty itd??

• Jusia 82 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2023, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przenosiłam w zeszłym roku i kosztowało mnie to chyba ok 2000. Musiałabym poszperać i wtedy Ci powiedzieć, ale nie wiem czy jest sens bo tak naprawdę to zależy od kliniki, miasta, rodzaju transportu.
    Nie każda klinika może zaproponować Ci własny transport a taki zewnętrzny może wyjść drożej. Ja za sam transport płaciłam ok 1000 (to był transport z kliniki i po rozeznaniu wychodził najtaniej).

age.png

Starania od 2014 , 1 ICSI maj 2018, 2 ICSI sierpień 2019, 3 ICSI kwiecień 2021
    9 transferów NOVUM (1cb, 1 poronienie zatrzymane)
    10. transfer INVIMED - 29.06.22 r.: 7dpt-20, 9 dpt- 60,12 dpt - 346, 14 dpt - 1096, 17 dpt- 4020, 20 dpt- 7200, 22 dpt - 14200
    22 dpt- YS+,CRL 1,17 mm, FHR +
    7t6d- CRL 15mm, FHR 167/min
    9t0d- CRL 23,2 mm, FHR 169/min
    NIFTY- zdrowy chłopiec, wysokie ryzyko preeklampsji
    13.03.2023, g.13:20, Maciejek- 51 cm,2870 g szczęścia do kochania 🧡🧡🧡
  • Paulina12345 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2023, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również przenosiłam na terenie Krakowa. Możesz iść na priv to podpowiem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ