X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Przerwa w stymulacji owulacji
Odpowiedz

Przerwa w stymulacji owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • docha Nowa

Wysłany: 27 czerwca 2023, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, chciałabym się zapytać czy któraś miała swoją owulacje w przerwie od stymulowania lekami- w moim przypadku jest to Aromek. Mam za sobą 3 nieudane cykle, tzn ładne owulacje były ale ciazy brak. Dlatego jestem ciekawa czy któraś mimo braku stymulacji dostała swoją owulacje - ciężko przeboleć ze cykl pójdzie na straty.

• Didika Nowa

Wysłany: 30 czerwca 2023, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jesteś stymulowana tylko Aromkiem? , bo ja Aromkiem razem z Clo. Obecnie nie wiadomo jak długo Clo nie będzie w sprzedaży i się zastanawiam czy jajeczko się pojawi na stymulacji tylko Aromkiem, bo moja ginekolog powiedziała mi że na samym Aromku nie da rady.

• docha Nowa

Wysłany: 5 lipca 2023, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didika wrote:
    Hej jesteś stymulowana tylko Aromkiem? , bo ja Aromkiem razem z Clo. Obecnie nie wiadomo jak długo Clo nie będzie w sprzedaży i się zastanawiam czy jajeczko się pojawi na stymulacji tylko Aromkiem, bo moja ginekolog powiedziała mi że na samym Aromku nie da rady.

Tak, na samym Aromku, od razu jajniki zaczęły pracować a potem wspomagam się progesteronem. Owulacja zawsze jest ale niestety bez ciazy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ