Pytania i odpowiedzi
-
Hej dziewczyny. Jestem na początku drogi a część z was ma większe doświadczenie. Dzielmy się zdobyta wiedzą. Ja na początku mam pytanie może trochę głupie ale nie daje mi to spokoju a nigdzie nie znalazłam na nie odpowiedzi. Czy spotkaliście się z klinika w której jest możliwość aby partnerka była z partnerem podczas oddawania nasienia a partner z partnerką podczas podowania i wybudzania z narkozy po punkcji?14.02.2024 punkcja mamy 9 zarodków 💪
19.02.2024 transfer świeżego zarodka 5.1.1
Beta:
11 dpt-164
14 dpt-415
16 dpt- 1190
8.03.2024 USG jest pęcherzyk 😁 -
nwilk wrote:Hej dziewczyny. Jestem na początku drogi a część z was ma większe doświadczenie. Dzielmy się zdobyta wiedzą. Ja na początku mam pytanie może trochę głupie ale nie daje mi to spokoju a nigdzie nie znalazłam na nie odpowiedzi. Czy spotkaliście się z klinika w której jest możliwość aby partnerka była z partnerem podczas oddawania nasienia a partner z partnerką podczas podowania i wybudzania z narkozy po punkcji?
Nie spotkałam się, ale leczę się w 1 klinice. Jeżeli chodzi o oddawanie nasienia to pewnie taka możliwość jest. Natomiast jak chodzi o punkcję wątpię. Może czekać na korytarzu (bo i tak sama po punkcji wracać nie możesz). Natomiast już na sali przed punkcja i po punkcja wątpię, bo są tam inne pacjentki (więc to niekomfortowe) i musi być sterylnie. I nie ma też tyle miejsca, aby się partner każdej dziewczyny pałętał pod nogami pielęgniarek. Także pomocny w tym momencie nie będzienwilk lubi tę wiadomość
-
nwilk wrote:Hej dziewczyny. Jestem na początku drogi a część z was ma większe doświadczenie. Dzielmy się zdobyta wiedzą. Ja na początku mam pytanie może trochę głupie ale nie daje mi to spokoju a nigdzie nie znalazłam na nie odpowiedzi. Czy spotkaliście się z klinika w której jest możliwość aby partnerka była z partnerem podczas oddawania nasienia a partner z partnerką podczas podowania i wybudzania z narkozy po punkcji?
nwilk lubi tę wiadomość
-