SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pytania i odpowiedzi
Odpowiedz

Pytania i odpowiedzi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nwilk Debiutantka

Wysłany: 25 października 2022, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jestem na początku drogi a część z was ma większe doświadczenie. Dzielmy się zdobyta wiedzą. Ja na początku mam pytanie może trochę głupie ale nie daje mi to spokoju a nigdzie nie znalazłam na nie odpowiedzi. Czy spotkaliście się z klinika w której jest możliwość aby partnerka była z partnerem podczas oddawania nasienia a partner z partnerką podczas podowania i wybudzania z narkozy po punkcji?

14.02.2024 punkcja mamy 9 zarodków 💪
    19.02.2024 transfer świeżego zarodka 5.1.1
    Beta:
    11 dpt-164
    14 dpt-415
    16 dpt- 1190
    8.03.2024 USG jest pęcherzyk 😁
  • Bunkierka Autorytet

Wysłany: 26 października 2022, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nwilk wrote:
    Hej dziewczyny. Jestem na początku drogi a część z was ma większe doświadczenie. Dzielmy się zdobyta wiedzą. Ja na początku mam pytanie może trochę głupie ale nie daje mi to spokoju a nigdzie nie znalazłam na nie odpowiedzi. Czy spotkaliście się z klinika w której jest możliwość aby partnerka była z partnerem podczas oddawania nasienia a partner z partnerką podczas podowania i wybudzania z narkozy po punkcji?

Nie spotkałam się, ale leczę się w 1 klinice. Jeżeli chodzi o oddawanie nasienia to pewnie taka możliwość jest. Natomiast jak chodzi o punkcję wątpię. Może czekać na korytarzu (bo i tak sama po punkcji wracać nie możesz). Natomiast już na sali przed punkcja i po punkcja wątpię, bo są tam inne pacjentki (więc to niekomfortowe) i musi być sterylnie. I nie ma też tyle miejsca, aby się partner każdej dziewczyny pałętał pod nogami pielęgniarek. :) Także pomocny w tym momencie nie będzie :)

nwilk lubi tę wiadomość

💓 39+0

age.png
  • MałaMiMi Ekspertka

Wysłany: 26 października 2022, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nwilk wrote:
    W angeliusie w Katowicach partnerka może być razem z partnerem podczas oddawania nasienia ;-) jeśli chodzi o czas po punkcji to nie wiem.

nwilk lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ