X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną rosnące tsh po euthyrox 25
Odpowiedz

rosnące tsh po euthyrox 25

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sunmoon Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was spotkała sie z sytuacją, ze tsh zaczęło rosnać po tym leku? Jestem w trakcie długiego protokołu do IMSI. 3 tygodnie temu mój wynik tsh 3,4, wynik z wczoraj 4,78. Jestem załamana, bo musze teraz przesunąć stymulację i dalej brac antyki, dopóki nie spadnie tsh. Lekarka zmieniła lek na Letrox 50. Zastanawiam sie, czy jestem w stanie zbić w ciągu miesiąca wynik do 2 przynajmiej. Boję się żeby znów nie urosło...

• Nadira Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby TSH spadło potrzebujesz od 4 do 6 tygodni. Jak dostałaś 50 przy 4,7 myślę że spokojnie w ciągu miesiąca spadnie Ci do <2

ex2bcwa1oc4n8lw7.png
    ex2b3e5enw2ksmqc.png
    ex2b4z17x0iw5y73.png
  • Aniss Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mi tsh po 9 tyg stosowania euthyrox 25 urosło z 4,44 do 8,35. Też zwiekszam dawkę i czekam. Mam nadzieje ze szybko nam sie uda sunmoon

02.2015 moj Aniołek <3
    10.2016 mój Aniołek <3
    Niedoczynność tarczycy Hashimoto,
    Przebyta chlamydia i ureaplasma
    Czynnik meski- 2% prawidłowych plemnikow
    Fragmentacja plemnikow ok
    12.2016 jajowody drożne
    komórki nk- 20 % - intralipid dozylnie
    Przygotowanie do laparoskopii termin na 23.04.2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ