X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Selektywne HSG w Lublinie - Ciąża?
Odpowiedz

Selektywne HSG w Lublinie - Ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karoleczka Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2022, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z powodu obustronnej niedrożności jajowodów (proksymalna) zostałam skierowana do Lublina na shsg. U mnie niepłodność pierwotna z czynnikiem jajowodowym. Pozostałe wyniki wzorcowe. Czy jest tu jakaś dziewczyna, której udało się zajść naturalnie w ciążę po tym zabiegu?

Wysłany: 13 stycznia 2022, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wysłany: 15 stycznia 2022, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

• paulik1507 Przyjaciółka

Wysłany: 21 stycznia 2022, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoleczka wrote:
    Z powodu obustronnej niedrożności jajowodów (proksymalna) zostałam skierowana do Lublina na shsg. U mnie niepłodność pierwotna z czynnikiem jajowodowym. Pozostałe wyniki wzorcowe. Czy jest tu jakaś dziewczyna, której udało się zajść naturalnie w ciążę po tym zabiegu?

Moja koleżanka miała ten zabieg, oba jajowody udało się udrożnić. Teraz czeka czy się udało zajść w ciążę.

• -karola12- Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2022, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi udało się zająć w ciążę po tym zabiegu w Lublinie u dr Zycha. Co prawda dopiero po dwóch latach ale miałam oba niedrożne jajowody, które podczas zabiegu zostały udrożnione. Synek ma rok :)

• Fiszys Znajoma

Wysłany: 26 czerwca 2022, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troche po czasie ale postanowiłam że odpowiem może komuś się to przyda.
    Mi udało się zająć w ciążę po selektywnym hsg wykonywanym w Lublinie , w 3 cyklu od zabiegu. A później drugi raz około 1,5 roku po porodzie.
    Pozdrawiam

Mały cud ❤️
    ckai9jcg9hxjjoq2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ