X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Silne krwawienie podczas brania Duphastonu
Odpowiedz

Silne krwawienie podczas brania Duphastonu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alicj@ Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomocy,biorę Duphaston 1msc (od15 dnia cyklu do 25) obecie 4 tabletka,zaczełąm mocno krwawic,takie brązo-czarne skrzepy,lekarz nie odbiera tele. Nie wiem co robic,odstawic czy brac dalej
    ?

AlicjAaa
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Twoim miejscu pojechalabym do szpitala zobaczyć co sie dzieje. Brzuch nie boli?
    W jakiej dawce ten duphaston?

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ