X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Skierowanie do szpitala na histeroskopie
Odpowiedz

Skierowanie do szpitala na histeroskopie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 15 maja 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś mi może pomóc i napisać,czy jeśli mam wystawione skierowanie w kwietniu to czy ma one termin ważności? Czy jak pójdę w czerwcu się zapisać na badanie,czy skierowanie będzie jeszcze ważne?

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poszłam do szpitala ze skierowaniem i ustalali termin dopiero na podstawie terminu kolejnej @.
    Hsk wykonuje się zaraz po @.
    Powiedz że chcesz termin po czerwcowej @. Potem może nie być miejsca.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ