X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Skurcze po ET

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • iwam78 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2020, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. 18.02 miałam transfer mrożonego 3-dniowego zarodka na podłoże eobrio-glue. Dziś nocy czyli 4 dpt miałam silny skurcz w bólem dole brzucha. Czy mogę spodziewać się najgorszego czy mieć jeszcze cień nadziei. Czy któraś z Was miała podobnie i udało się utrzymać ciążę?

• iwam78 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2020, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy żadna w Was nie miała takiej sytuacji?

• Zizu87 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2020, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:
    Witam. 18.02 miałam transfer mrożonego 3-dniowego zarodka na podłoże eobrio-glue. Dziś nocy czyli 4 dpt miałam silny skurcz w bólem dole brzucha. Czy mogę spodziewać się najgorszego czy mieć jeszcze cień nadziei. Czy któraś z Was miała podobnie i udało się utrzymać ciążę?

U mnie 6 dni po transferze dwudniowego zarodka pojawiły się silne bóle brzucha, skurcze i do tego bóle pleców. Nie pomagały leki rozkurczowe. Byłam przekonana że już po wszystkim.
    Jakie było moje zdziwienie gdy 13 dpt beta była powyżej 200 🙂 Ciąża rozwijała się prawidłowo, urodziłam cudowną córeczkę.
    Mój wniosek jest taki- nie ma co patrzeć na objawy, wszytko jest możliwe 😊

• iwam78 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2020, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zizu87 wrote:
    U mnie 6 dni po transferze dwudniowego zarodka pojawiły się silne bóle brzucha, skurcze i do tego bóle pleców. Nie pomagały leki rozkurczowe. Byłam przekonana że już po wszystkim.
    Jakie było moje zdziwienie gdy 13 dpt beta była powyżej 200 🙂 Ciąża rozwijała się prawidłowo, urodziłam cudowną córeczkę.
    Mój wniosek jest taki- nie ma co patrzeć na objawy, wszytko jest możliwe 😊

Uspokoiłaś mnie kochana. To już moje 3 ICSI i 3 transfer i niestety przy każdej stymulacji miałam tylko 1 zarodek więc każdy jest na wagę złota.

Zizu87 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ