Skurcze po ET
-
Witam. 18.02 miałam transfer mrożonego 3-dniowego zarodka na podłoże eobrio-glue. Dziś nocy czyli 4 dpt miałam silny skurcz w bólem dole brzucha. Czy mogę spodziewać się najgorszego czy mieć jeszcze cień nadziei. Czy któraś z Was miała podobnie i udało się utrzymać ciążę?
-
iwam78 wrote:Witam. 18.02 miałam transfer mrożonego 3-dniowego zarodka na podłoże eobrio-glue. Dziś nocy czyli 4 dpt miałam silny skurcz w bólem dole brzucha. Czy mogę spodziewać się najgorszego czy mieć jeszcze cień nadziei. Czy któraś z Was miała podobnie i udało się utrzymać ciążę?
U mnie 6 dni po transferze dwudniowego zarodka pojawiły się silne bóle brzucha, skurcze i do tego bóle pleców. Nie pomagały leki rozkurczowe. Byłam przekonana że już po wszystkim.
Jakie było moje zdziwienie gdy 13 dpt beta była powyżej 200 🙂 Ciąża rozwijała się prawidłowo, urodziłam cudowną córeczkę.
Mój wniosek jest taki- nie ma co patrzeć na objawy, wszytko jest możliwe 😊 -
Zizu87 wrote:U mnie 6 dni po transferze dwudniowego zarodka pojawiły się silne bóle brzucha, skurcze i do tego bóle pleców. Nie pomagały leki rozkurczowe. Byłam przekonana że już po wszystkim.
Jakie było moje zdziwienie gdy 13 dpt beta była powyżej 200 🙂 Ciąża rozwijała się prawidłowo, urodziłam cudowną córeczkę.
Mój wniosek jest taki- nie ma co patrzeć na objawy, wszytko jest możliwe 😊
Uspokoiłaś mnie kochana. To już moje 3 ICSI i 3 transfer i niestety przy każdej stymulacji miałam tylko 1 zarodek więc każdy jest na wagę złota.Zizu87 lubi tę wiadomość
-