X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Śląsk - laboratorium czynne w sobotę!
Odpowiedz

Śląsk - laboratorium czynne w sobotę!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Orchidea_ Nowa

Wysłany: 23 czerwca 2019, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo, halo, ŚLĄSK!! Jak w temacie.
    Gdzie na Śląsku jest możliwość zrobienia badania krwi (beta) w sobotę, co ważne - z gwarancją wydania wyniku w ten sam dzień?
    Nie szukam laboratorium gdzie działa tylko punkt pobrań w sobotę, a wynik w poniedziałek. Ja potrzebuje wynik w ten sam dzień.
    Ktoś pomoże?

• Gruzja85 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2019, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laboratorium czynne 24h jest w Katowicach na Markiefki w Szpitalu bonifratow w Katowicach ale czy wynik będzie w ten sam dzień to musisz się dowiedzieć na miejscu.

Orchidea_ lubi tę wiadomość

36 lata, starania o pierwszą ciążę od 01.2017
    1 procedura invitro - krótki protokół -1 transfer świeżych 3 dniowców 8A i 8B😢
    2 transfer 3bb - 6 dpt -34; 8dp- 104; 11dpt - 392; 14 dpt -1272; 25 dpt- ♥️ i jest już na swiecie💗💞💝
    uregulowana niedoczynność tarczycy (spalona riadoaktywnym jodem - kiedyś nadczynność), niskie AMH - 1.5, endometrioza I stopnia, IO, NK 23%, nietoleracje pokarmowe..., krótkie cykle, KIR BX (większość implementacyjnych)
    mąż średnio.
    Teraz druga ciąża z zaskoczenia ...i rośnie druga dziewczyna 🥰🤩🤩
  • Kaaama892 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam nawet w niedzielę w Śląskich Laboratoriach w Mysłowicach - wynik w ten sam dzień (mówię o becie). Więc sobota na spokojnie też, w Będzinie też robiłam w sobotę i również wynik był (niedziela nieczynne).

Orchidea_ lubi tę wiadomość

Ja: 32 lat.
    Mąż :34 lat. Słabe nasienie.

I IVF- marzec 2019,
    transfer: 30.03.19
    Beta 8dpt - 149.8
    Beta 10 dpt - 408. 3
    Beta 13 dpt - 972.4
    Beta 16 dpt - 2673.8 😍
    ❤️ 👧🏼A. 06.12.2019

II IVF lipiec2023
    07.08-punkcja
    10.08-transfer 3dn
    7dpt - beta 12,3
    9dpt - beta 73,6
    11dpt- beta 177,2
  • Orchidea_ Nowa

Wysłany: 24 czerwca 2019, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za pomoc :)

• Frezja Debiutantka

Wysłany: 5 lipca 2019, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam laboratorium w Gliwicach, przy ul. Dubois 16. Czynne również w sobotę, wyniki można odczytać przez internet.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ