SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Śluz z krwią przed transferem
Odpowiedz

Śluz z krwią przed transferem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karo11 Debiutantka

Wysłany: 5 stycznia, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was miała upławy zabarwione krwią przed transferem? Jestem na cyklu naturalnym teraz, od 2 dni biorę 3xcyclogest i 2xduphaston. 31.12 miałam ovitrelle. Wczoraj wieczorem zauważyłam że upławy po globulce są tak delikatnie brązowawe, a dziś rano na papierze pojawił się duży kawałek gęstego śluzu intensywnie brązowego, widać że stara krew. Czy to mogły być resztki po owulacji, albo czy progesteron mógł wywołać takie plamienie?

• Stokrotka🍀 Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak to się ma do ivf, ale ja właśnie w czasie okolowulacyjnym/ po owulacji też ostatnio mam taki gesty śluz brązowy.. nie wiem o co chodzi. Czy pęknięty pęcherzyk podrażnia coś czy o co chodzi..

• Patrycja1992 Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka🍀 wrote:
    Nie wiem jak to się ma do ivf, ale ja właśnie w czasie okolowulacyjnym/ po owulacji też ostatnio mam taki gesty śluz brązowy.. nie wiem o co chodzi. Czy pęknięty pęcherzyk podrażnia coś czy o co chodzi..

U mnie za każdym razem jest to oznaka endometrium polipowatego i polipów. Jak wracają takie plamienia, już wiem że znowu mam to. 3 razy miałam histeroskopie i za każdym razem identyczny obraz w środku. Po usunięciu mam spokój na jakieś pół roku-rok, ale po każdej stymulacji wraca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia, 10:59

1. IVF. Gameta Warszawa 12. 2024 - 🥚5->3 MII, zapłodniona 1, blastocysta 4.2.2 (5 doba)
    05.02.25 - ❄️4.2.2 - Encorton, Acard - beta<2,3❌
    2. IVF. Gameta Warszawa 05. 2025 🥚5->3 MII, zapłodniona 1, blastocysta 4.3.2 (6 doba)
    05.2025 - equoral 50 + Encorton 5 (dr Jarosz)
    26.07.25 - ❄️4.3.2 - Encorton 2 x 5,
    hydroxychloroquine, estrofem, besins, cyclogest beta< 0.2 ❌
    3. IVF. Novum. Długi protokół. Histeroskopia i usunięcie polipów i leczenie cd138
    21.02 udany transfer swiezy. 5 ❄️
    11+0 Felia test. Zdrowa 🩷
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ