Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Sprzedam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Krakowianka TF Nowa

Wysłany: 6 listopada 2025, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część, po udanym in vitro sprzedam leki, które mi zostały: encorton 5 mg (całe opakowanie 20 tabl) cena 10 zł, Progesteron besins 100mg (całe opakowanie 30 kapsułek) cena 30 zł, estrogeny 2 mg (całe opakowanie 28 szt) 10 zł, Prolutex 2 opakowania po 7 zastrzyków - cena za 1 opakowanie 150 zł. Kontakt anna12190@wp.
    pl

• Nikiiiii Debiutantka

Wysłany: 6 listopada 2025, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakowianka TF wrote:
    Część, po udanym in vitro sprzedam leki, które mi zostały: encorton 5 mg (całe opakowanie 20 tabl) cena 10 zł, Progesteron besins 100mg (całe opakowanie 30 kapsułek) cena 30 zł, estrogeny 2 mg (całe opakowanie 28 szt) 10 zł, Prolutex 2 opakowania po 7 zastrzyków - cena za 1 opakowanie 150 zł. Kontakt anna12190@wp.
    pl

Czy estrogeny które sprzedajesz to estrofem?

• Marzęodziecku Nowa

Wysłany: 7 listopada 2025, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam do sprzedania xonvea 2 opakowania ważne do 06.2026 cena za 2 opakowania 60 złotych
    Progesteron Bensis 200mg 1 opakowanie 10.2026, cena 15 złotych
    Nieoparin 0.4 ml 3 opakowania ważne do 03.2027 cena za 1 opakowanie 40 złotych.
    Zainteresowanych proszę o kontakt

Muczylando, rudaa95 lubią tę wiadomość

• Ppp34 Debiutantka

Wysłany: 6 stycznia, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam encorton 5 mg

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ