X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam Evra i Duphaston
Odpowiedz

Sprzedam Evra i Duphaston

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bohemian Nowa

Wysłany: 22 listopada 2020, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do odsprzedania 5 kompletnych opakowan plastrów. Jedno opakowanie data ważności do 9. 2021, pozostałe cztery do 10. 2021. Cena 35 zł- opakowanie.

Duphaston 2 opakowania całe, ważność do 02. 2023 i 04. 2023. Jedno opakowanie ma 12 tabletek.
    Odsprzedam wszystkie 3 za 50 zł. Mogę wysłać paczką plus-cena ok 15. 50 (według cennika Poczty Polskiej). Płatność przelewem na konto. Proszę pisać maila.
    [email protected]

• kalo Koleżanka

Wysłany: 24 listopada 2020, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ma ktoś odsprzedać clostybegyt proszę o kontakt [email protected]

monia
  • Abilify05 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2020, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bohemian wrote:
    Mam do odsprzedania 5 kompletnych opakowan plastrów. Jedno opakowanie data ważności do 9. 2021, pozostałe cztery do 10. 2021. Cena 35 zł- opakowanie.

Duphaston 2 opakowania całe, ważność do 02. 2023 i 04. 2023. Jedno opakowanie ma 12 tabletek.
    Odsprzedam wszystkie 3 za 50 zł. Mogę wysłać paczką plus-cena ok 15. 50 (według cennika Poczty Polskiej). Płatność przelewem na konto. Proszę pisać maila.
    [email protected]
    Napisałam maila :)

Starania od 09.2018
    💗31 lat, PCOS, nietolerancja glukozy, cykle bezowulacyjne
    mutacja PAI-1 4G heterozygotyczny i MTHFR_677C>T homozygotyczny
    stymulacja Lamettą i Clo ❌
    06.2019 Jajowody drożne ✔
    06.2019 Histeroskopia zwiadowcza - bez patologii✔
    🧬02.2020 Gameta Gdynia
    10.2020-1 IUI❌| 11.2020-2 IUI💪 10 t.c.-<3 przestało bić | 03.2021-3 IUI❌| 04.2021-4 IUI💪
    06.2024 naturalny cud ❤️
    I beta 13 - II beta 38 - III beta 115
    progesteron 30
    preg.png
  • Bohemian Nowa

Wysłany: 25 listopada 2020, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duphaston już nieaktualny.
    Plastry nadal tak.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ