WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam Evra i Duphaston
Odpowiedz

Sprzedam Evra i Duphaston

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bohemian Debiutantka

Wysłany: 22 listopada 2020, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do odsprzedania 5 kompletnych opakowan plastrów. Jedno opakowanie data ważności do 9. 2021, pozostałe cztery do 10. 2021. Cena 35 zł- opakowanie.

Duphaston 2 opakowania całe, ważność do 02. 2023 i 04. 2023. Jedno opakowanie ma 12 tabletek.
    Odsprzedam wszystkie 3 za 50 zł. Mogę wysłać paczką plus-cena ok 15. 50 (według cennika Poczty Polskiej). Płatność przelewem na konto. Proszę pisać maila.
    [email protected]

• kalo Koleżanka

Wysłany: 24 listopada 2020, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ma ktoś odsprzedać clostybegyt proszę o kontakt [email protected]

monia
  • Abilify05 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2020, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bohemian wrote:
    Mam do odsprzedania 5 kompletnych opakowan plastrów. Jedno opakowanie data ważności do 9. 2021, pozostałe cztery do 10. 2021. Cena 35 zł- opakowanie.

Duphaston 2 opakowania całe, ważność do 02. 2023 i 04. 2023. Jedno opakowanie ma 12 tabletek.
    Odsprzedam wszystkie 3 za 50 zł. Mogę wysłać paczką plus-cena ok 15. 50 (według cennika Poczty Polskiej). Płatność przelewem na konto. Proszę pisać maila.
    [email protected]
    Napisałam maila :)

Starania od 09.2018
    💗31 lat, PCOS, nietolerancja glukozy, cykle bezowulacyjne
    mutacja PAI-1 4G heterozygotyczny i MTHFR_677C>T homozygotyczny
    stymulacja Lamettą i Clo ❌
    06.2019 Jajowody drożne ✔
    06.2019 Histeroskopia zwiadowcza - bez patologii✔
    🧬02.2020 Gameta Gdynia
    10.2020-1 IUI❌| 11.2020-2 IUI💪 10 t.c.-<3 przestało bić | 03.2021-3 IUI❌| 04.2021-4 IUI💪
    06.2024 naturalny cud ❤️
    202112224562.png
    202503051762.png
  • Bohemian Debiutantka

Wysłany: 25 listopada 2020, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duphaston już nieaktualny.
    Plastry nadal tak.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ