X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam Menopur, Gonal f
Odpowiedz

Sprzedam Menopur, Gonal f

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agast Nowa

Wysłany: 30 lipca 2024, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Menopur rozcienczony 26 lipca- data waznosci jeszcze 24 dni, zostalo 600 IU. Gonal F jeszcze 700 IU. Przechowywane w lodowce. Wojewodztwo lubelskie, okolice Krasnegostawu. E-mail agastasiuk5@outlook. com

• Goslava Debiutantka

Wysłany: 15 października 2024, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    odsprzedam Gonal 2 opakowania 900 j.m. : zakupiony po 144 zł- odsprzedam za 100 zł/opakowanie. Kupiony 4/10/2024, ważny do 2025 roku. W gratisie mogę dorzucić jedną dawkę 300 j.m. która mi została w otwartym opakowaniu:)
    Odbiór na terenie Poznania.
    Mam też na zbyciu :
    2 opakowania Mensinorm 150 j.m. - 10 zł/opakowanie
    1 opakowanie Ganirelix 0,25mg/0,5 ml - 20 zł
    2 opakowania Gonapeptyl< 7 fiolek w opakowaniu> - za darmo

burza lubi tę wiadomość

• Ona12345 Znajoma

Wysłany: 15 października 2024, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprzedam (z wysyłką lub odbiór Katowice, okolice):
    Accofil 3 szt
    Cetrotide 1szt
    Crinone 4szt
    Gonapeptyl 5szt
    Estrofem 10 tabletek w jednym op

Wszystko w niskich cenach bo chce się pozbyć, kontakt priv

Dobrze przechowywane

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ