X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam Menopur, Gonal f
Odpowiedz

Sprzedam Menopur, Gonal f

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agast Nowa

Wysłany: 30 lipca 2024, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Menopur rozcienczony 26 lipca- data waznosci jeszcze 24 dni, zostalo 600 IU. Gonal F jeszcze 700 IU. Przechowywane w lodowce. Wojewodztwo lubelskie, okolice Krasnegostawu. E-mail agastasiuk5@outlook. com

• Goslava Debiutantka

Wysłany: 15 października 2024, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    odsprzedam Gonal 2 opakowania 900 j.m. : zakupiony po 144 zł- odsprzedam za 100 zł/opakowanie. Kupiony 4/10/2024, ważny do 2025 roku. W gratisie mogę dorzucić jedną dawkę 300 j.m. która mi została w otwartym opakowaniu:)
    Odbiór na terenie Poznania.
    Mam też na zbyciu :
    2 opakowania Mensinorm 150 j.m. - 10 zł/opakowanie
    1 opakowanie Ganirelix 0,25mg/0,5 ml - 20 zł
    2 opakowania Gonapeptyl< 7 fiolek w opakowaniu> - za darmo

burza lubi tę wiadomość

• Ona12345 Znajoma

Wysłany: 15 października 2024, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprzedam (z wysyłką lub odbiór Katowice, okolice):
    Accofil 3 szt
    Cetrotide 1szt
    Crinone 4szt
    Gonapeptyl 5szt
    Estrofem 10 tabletek w jednym op

Wszystko w niskich cenach bo chce się pozbyć, kontakt priv

Dobrze przechowywane

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ