X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam Menopur, Gonal f
Odpowiedz

Sprzedam Menopur, Gonal f

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agast Nowa

Wysłany: 30 lipca 2024, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Menopur rozcienczony 26 lipca- data waznosci jeszcze 24 dni, zostalo 600 IU. Gonal F jeszcze 700 IU. Przechowywane w lodowce. Wojewodztwo lubelskie, okolice Krasnegostawu. E-mail agastasiuk5@outlook. com

• Goslava Debiutantka

Wysłany: 15 października 2024, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    odsprzedam Gonal 2 opakowania 900 j.m. : zakupiony po 144 zł- odsprzedam za 100 zł/opakowanie. Kupiony 4/10/2024, ważny do 2025 roku. W gratisie mogę dorzucić jedną dawkę 300 j.m. która mi została w otwartym opakowaniu:)
    Odbiór na terenie Poznania.
    Mam też na zbyciu :
    2 opakowania Mensinorm 150 j.m. - 10 zł/opakowanie
    1 opakowanie Ganirelix 0,25mg/0,5 ml - 20 zł
    2 opakowania Gonapeptyl< 7 fiolek w opakowaniu> - za darmo

burza lubi tę wiadomość

• Ona12345 Znajoma

Wysłany: 15 października 2024, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprzedam (z wysyłką lub odbiór Katowice, okolice):
    Accofil 3 szt
    Cetrotide 1szt
    Crinone 4szt
    Gonapeptyl 5szt
    Estrofem 10 tabletek w jednym op

Wszystko w niskich cenach bo chce się pozbyć, kontakt priv

Dobrze przechowywane

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ