X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam Menopur, Gonal f
Odpowiedz

Sprzedam Menopur, Gonal f

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agast Nowa

Wysłany: 30 lipca, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Menopur rozcienczony 26 lipca- data waznosci jeszcze 24 dni, zostalo 600 IU. Gonal F jeszcze 700 IU. Przechowywane w lodowce. Wojewodztwo lubelskie, okolice Krasnegostawu. E-mail agastasiuk5@outlook. com

• Goslava Debiutantka

Wysłany: 15 października, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    odsprzedam Gonal 2 opakowania 900 j.m. : zakupiony po 144 zł- odsprzedam za 100 zł/opakowanie. Kupiony 4/10/2024, ważny do 2025 roku. W gratisie mogę dorzucić jedną dawkę 300 j.m. która mi została w otwartym opakowaniu:)
    Odbiór na terenie Poznania.
    Mam też na zbyciu :
    2 opakowania Mensinorm 150 j.m. - 10 zł/opakowanie
    1 opakowanie Ganirelix 0,25mg/0,5 ml - 20 zł
    2 opakowania Gonapeptyl< 7 fiolek w opakowaniu> - za darmo

burza lubi tę wiadomość

• Ona12345 Znajoma

Wysłany: 15 października, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprzedam (z wysyłką lub odbiór Katowice, okolice):
    Accofil 3 szt
    Cetrotide 1szt
    Crinone 4szt
    Gonapeptyl 5szt
    Estrofem 10 tabletek w jednym op

Wszystko w niskich cenach bo chce się pozbyć, kontakt priv

Dobrze przechowywane

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ