X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Starania o ciążę
Odpowiedz

Starania o ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kamilaaa96 Nowa

Wysłany: 11 grudnia, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, w maju zaszlam w ciążę pozamaciczna, była ona w prawym jajowodzie- mialam przeprowadzona laparotomie i szyty jajowod. Od tego czasu trwają bezskuteczne starania. Niedawno mialam robiona droznosc jajowodow I okazało się że lewy jajowod jest niedrozny A operowany prawy drożny. Lekarz wspominał mi wstępnie coś o in vitro.. co mam o tym myśleć? Czy jest szansa na naturalne zajście? Jestem załamana :(

• MalaMiMi Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli prawy jest drożny to szansa jest.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ