X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Starania z luteiną
Odpowiedz

Starania z luteiną

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, mam pytanie: czy któraś z Was brała podczas cykli dużą dawke luteiny (np. 2x dziennie po 100mg)? Jak wygladaly Wasze cykle temperatury podczas brania luteiny> Mialyscie wysokie temperatury? Biore luteinę 2x 100mg i mam bardzo wysoką temperatur (jak na moje cykle. zastanawiam się czy to wynik brania takiej duzej dawki luteiny czy moze się udało.. ;) w kazdym razie nie mam dużego doświadczenia z luteiną stąd moje pytanie do Was :) bede wdziczna za kazda odpowiedz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 18:15

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • Ewa1984 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biore 200mg luteiny. Luteina znacznie podwyzsza progesteron a co za tym idzie temperatury w drugiej fazie cyklu. Dlatego mierzenie temperatury przy luteinie nie ma zadnego sensu.

c55frjjgkyizwxfz.png
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozumiem, dziekuje :)

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ