Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną stymulacja a zatrzymana owulacja
Odpowiedz

stymulacja a zatrzymana owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • businesscare Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2024, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem tu nowa i staramy się z mężem dopiero 3 miesiąc. Nie czekałam roku z diagnostyką bo wiem, że mam PCOS. Od 5 lat brałam krążek antykoncepcyjny i 4 miesiące temu go odstawiłam. Pierwsze 2 cykle piękne, czułam owulację mocno.
    Testy LH wychodziły pozytywne w 21 d.c.
    3 cykl bezowulacyjny (zrobiła się tylko torbiel) - dostałam Luteinę. Okres po niej był mega dziwny (same brązowe skrzepy, bez wodnistej krwi).
    W tym cyklu lekarz dał mi Lamettę. Brałam 1x1 3-6 d.c.
    Byłam na USG w 10 d.c. - pęcherzyk 17 mm, endo 5mm. mówił że owulka będzie w 12-13 dc.
    Do 11. dc czułam jajniki, że coś w nich sie dzieje. I od 12 dc nie czuję nic, testy owulacyjne negatywne. Skoku temp brak. Co myślicie? Poczekać? Czy możliwe żeby owulka się zatrzymała całkowicie? Zawsze, nawet przed antykoncepcją czułam owulację a tu dosłownie dzień po usg przestałam czuć cokolwiek

PCOS od 2015
    10.2023 odstawienie anty
    28.03.2024 ⏸️❤️
    16.04.2024 4,4 mm cudu, jest serduszko ❤️
    22.05.2024 NIFTY
    28.05.2024 prenatalne 🥼 zdrowy chłopak, ryzyka niskie🩵
    Termin 09.12.2024
  • businesscare Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2024, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śluz wodnisty, nie ma białka i zawsze na owulke bolały mnie sutki, a tu nic a nic.

PCOS od 2015
    10.2023 odstawienie anty
    28.03.2024 ⏸️❤️
    16.04.2024 4,4 mm cudu, jest serduszko ❤️
    22.05.2024 NIFTY
    28.05.2024 prenatalne 🥼 zdrowy chłopak, ryzyka niskie🩵
    Termin 09.12.2024
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ