Stymulacja Bemfola 300j
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Ja byłam dawkami 75, ale do InseminacjiLampart66 lubi tę wiadomość
👱♀️ 30l.
AMH 2,3 - >1,93 (po laparo)
❌MTHFR - heterozygotyczny (C677T)
❌PAI-1 homozygotyczny
02.21 laparoskopia
Endometrioza 1 st.
Udrożnione jajowody 💪
03.21 IUI 😭 (lametta +menopur + ovitrelle) pęcherzyk nie pękł.. Torbiel - > 21 dni antykoncepcji
05.21 -> 2 IUI ❓(bemfola + menopur+ 2x pregnyl) nie pękły ❓
Jakieś cuda!
26.05 beta 6675 ✊
Pawełek 29.01.22 ❤️👶 -
Hej, ja właśnie zaczynam za kilka dni przygotowania do procedury in vitro. Mam protokół krótki i na początku lametta plus Bemfola i mam obawy że taka duża dawka 🙄. Ile miałyście jajeczek 🙃. Ja dwa wcześniejsze cykle (starania naturalne) miałam lamette i nawet dobrze zareagowałam .Jeden cykl 3 jajeczka drugi 5 więc tak sobie gdybam, ale może niepotrzebnie że mam dużą dawkę.👥starania od 8 długich lat 👣
20.09.2021 transfer 4ab
♥️2022 mój skarb 💎 synek♥️
❄️3bb
9 dpt 45,90
12 dpt 104
14 dpt 202,97
16 dpt 426,20
20 dpt 1801 -
nick nieaktualnyLampart66 wrote:Hej, ja właśnie zaczynam za kilka dni przygotowania do procedury in vitro. Mam protokół krótki i na początku lametta plus Bemfola i mam obawy że taka duża dawka 🙄. Ile miałyście jajeczek 🙃. Ja dwa wcześniejsze cykle (starania naturalne) miałam lamette i nawet dobrze zareagowałam .Jeden cykl 3 jajeczka drugi 5 więc tak sobie gdybam, ale może niepotrzebnie że mam dużą dawkę.
Ja miałam 13 pęcherzyków i wszystkie 13 udało się pobrać. Z tego 9 oocytów mam dojrzałych i wszystkie 9 zapłodnionych. Aktualnie czekam na info od embriologow ile z tych 9 zostało i będzie zamrożonych. Będę miała kriotransfer.Lampart66 lubi tę wiadomość
-
Bunia2 wrote:Ja miałam 13 pęcherzyków i wszystkie 13 udało się pobrać. Z tego 9 oocytów mam dojrzałych i wszystkie 9 zapłodnionych. Aktualnie czekam na info od embriologow ile z tych 9 zostało i będzie zamrożonych. Będę miała kriotransfer.
Super !! Trzymam kciuki 😀 za dalsze wspaniałe wieści. Czyli twój organizm ma odpocząć i dopiero w kolejnym cyklu- cyklach zapłodnienie. To twoje pierwsze podejście? Powiem że ja trochę się cykam ☺️ co to będzie .👥starania od 8 długich lat 👣
20.09.2021 transfer 4ab
❄️3bb
9 dpt 45,90
12 dpt 104
14 dpt 202,97
16 dpt 426,20
20 dpt 1801 -
nick nieaktualnyLampart66 wrote:Super !! Trzymam kciuki 😀 za dalsze wspaniałe wieści. Czyli twój organizm ma odpocząć i dopiero w kolejnym cyklu- cyklach zapłodnienie. To twoje pierwsze podejście? Powiem że ja trochę się cykam ☺️ co to będzie .
Dziękuję ❤️
Tak, to moje pierwsze podejście.
Mam kriotransfer ponieważ muszę przejść leczenie immunosupresyjne a takie leczenie można przeprowadzić dopiero po punkcji bo ma ono wpływ na komórki jajowe.
Ty także pierwszy raz podchodzisz?
Fakt, jest to stres. Człowiek nie wie co i jak mimo że teoretycznie wszystko tłumaczą. Człowiek jednak się martwi, zastanawia.
Trzeba jednak byc dobrej myśli ❤️❤️ -
Bunia2 wrote:Dziękuję ❤️
Tak, to moje pierwsze podejście.
Mam kriotransfer ponieważ muszę przejść leczenie immunosupresyjne a takie leczenie można przeprowadzić dopiero po punkcji bo ma ono wpływ na komórki jajowe.
Ty także pierwszy raz podchodzisz?
Fakt, jest to stres. Człowiek nie wie co i jak mimo że teoretycznie wszystko tłumaczą. Człowiek jednak się martwi, zastanawia.
Trzeba jednak byc dobrej myśli ❤️❤️Bunia2 wrote:Dziękuję ❤️
Też pierwszy raz i powiem że jeden dzień mam strach na drugi euforia 😅.Ja tyle lat się już staram tyle lekarzy😞 już przerobiłam .Powiem tak z perspektywy czasu i dobrych wyników teraz zrobiło mi się niskie AMH . Jak wcześniej nie wiadomo czemu ciąży brak tak teraz czas robi swoje. Ja już niby pogodziłam się że nie będę mamą a tu taka iskierka jest. Ja się boję tylko hiperstymulacji. Biedna ty☹️ wyboista ta Twoja droga do celu ale jak napisałaś trzeba być dobrej myśli💚♥️💪. Ja nigdy na żadnym forum nie byłam aż musiałam zapytać co i jak chyba żeby ciśnienie uszło. Dziękuję że odpisałaś jakoś tak raźniej ☺️👥starania od 8 długich lat 👣
20.09.2021 transfer 4ab
❄️3bb
9 dpt 45,90
12 dpt 104
14 dpt 202,97
16 dpt 426,20
20 dpt 1801 -
nick nieaktualnyLampart66
In vitro to jednak stres. Ile lat starasz się i dziecko?
My od 10...
Właśnie dowiedziałam się że przeżył tylko jeden zarodek... Jak ogarnę emocje to zacznę się cieszyć że jest choć jeden. Jak na razie mi smutno że pozostałych 8 nie dało rady. Chciałam choć 4 no ale wyszło jak wyszło.
Mam nadzieję że u Ciebie wszystko pójdzie gładko. Tego Ci życzę. Uważaj na siebie. Całe życie gdzieś pędzimy więc w tym wyjątkowym czasie skupmy się tylko na sobie.
Mnie także jest raźniej jak można pogadać, podzielic się doświadczeniami. I to również moje pierwsze forum w którym aktywnie uczestnicze.
Wcześniej byłam na jakimś ale tam zamiast kobiety sobie pomagać to doskonaliły się w wyśmiewaniu się i głupich komentarzach. Dramat.
Jeżeli masz ochotę możemy pisać na priv.
-
Bunia2
Ja też można powiedzieć 10 lat. Kurczaki ale dostałaś wiadomości, dziewczyną jednak się udaje z takim jednym okruszkiem💪. Wiem jaki smutek cię ogarnia i strach że tylko jeden ale wiesz co coś tam ulepiliście i kropek walczył dzielnie . Jestem za priv ale tak jeszcze nie ogarniam forum ☺️Bunia2 lubi tę wiadomość
👥starania od 8 długich lat 👣
20.09.2021 transfer 4ab
❄️3bb
9 dpt 45,90
12 dpt 104
14 dpt 202,97
16 dpt 426,20
20 dpt 1801 -
Bunia2 wrote:Lampart66
In vitro to jednak stres. Ile lat starasz się i dziecko?
My od 10...
Właśnie dowiedziałam się że przeżył tylko jeden zarodek... Jak ogarnę emocje to zacznę się cieszyć że jest choć jeden. Jak na razie mi smutno że pozostałych 8 nie dało rady. Chciałam choć 4 no ale wyszło jak wyszło.
Mam nadzieję że u Ciebie wszystko pójdzie gładko. Tego Ci życzę. Uważaj na siebie. Całe życie gdzieś pędzimy więc w tym wyjątkowym czasie skupmy się tylko na sobie.
Mnie także jest raźniej jak można pogadać, podzielic się doświadczeniami. I to również moje pierwsze forum w którym aktywnie uczestnicze.
Wcześniej byłam na jakimś ale tam zamiast kobiety sobie pomagać to doskonaliły się w wyśmiewaniu się i głupich komentarzach. Dramat.
Jeżeli masz ochotę możemy pisać na priv.
Dziś zaczynam się stymulować 😉👥starania od 8 długich lat 👣
20.09.2021 transfer 4ab
❄️3bb
9 dpt 45,90
12 dpt 104
14 dpt 202,97
16 dpt 426,20
20 dpt 1801 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bunia2 wrote:Wysłałam Ci zaproszenie. Może w ten sposób uda nam się jakoś ogarnąć priv 😅👥starania od 8 długich lat 👣
20.09.2021 transfer 4ab
❄️3bb
9 dpt 45,90
12 dpt 104
14 dpt 202,97
16 dpt 426,20
20 dpt 1801 -
nick nieaktualny
-