X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Suplementacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Małe marzenia Koleżanka

Wysłany: 14 lipca 2024, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Jestem taką zwykłą szarą dziewczyną , żoną i marzę o byciu matką, niestety ale nie dane jest mi ją zostać :-(. Walczę 10 lat , za mną 10 nieudanych transferów. Teraz leczę się u dietetyczki klinicznej która pochłania masę badań i leków a to są dla mnie ogromne wydatki dlatego zwaracam się do Was może jakąś małą cegiełką wspomożecie moją zbiórkę.
    Miesięcznie są to koszty ok 2 tys złotych co jest dla mojego budżetu nie do udźwignięcia. Ale wierzę że z Waszą pomocą pokonam moją drogę niepłodności i zostanę MAMĄ :-)
    Mimo rządowego programu wiele leków i wizyt nie jest refundowana :-(
    https://pomagam.pl/wedrkn

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ