Szczupła i umiesniona osoba a zastrzyki
-
Hej dziewczyny
Mam nietypowe pytanie, a właściwie 2:
-> jestem osoba szczupła i umiesniona , macie może jakieś tipy jak ogarnąć zastrzyki? Na udach nie umiem złapać skóry, mam uda dość umiesnione po latach uprawiania sportu. Mój brzuch to zero tluszczu, ostatnio igła mi przeszla przez fałd jakbym ucho przebijala do kolczyka
Mam pol brzucha w siniaku i krwiaku, bo parę dni temu źle się wbilam i chyba poszło w żyłę albo w naczynko zamiast pod skore. Więc zostaje mi druga połowa brzucha. Celuje tam gdzie nie widać żył, to mała powierzchnia.
Dwa dni pod rząd orgalutran wbilam w mniej więcej to samo miejsce. I teraz czytam, że to niewskazane, bo tkankę tłuszczową może uszkodzić. Włącza mi się Panic mode. Menopur jadę z drugiej strony, nad krwiakiem, ale to ciągle mała powierzchnia.
Moje pytania:
Inne Chuderlaki, jak sobie radzicie?
Czy to rzeczywiście tak niebezpiecznie dawac w te sama okolice?
Już bym chciała być po, a to dopiero półmetek!
Muszę sobie radzić sama, podchodzę do ivf jako singielka więc nikt mi nie zrobi tego zastrzyku inny
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja, 22:05
-
Gienia, ja z reguly robię zastrzyki w górną część pośladka i bardzo polecam to miejsce. Trzeba sie troche wygiąć i wykręcić, ale łapiesz kawałek tak jak na brzuchu czy udzie i wbijasz. W tym miejscu praktycznie wcale nie boli, nie ma siniaków. Same plusy, zero minusów 😉
Gienia40 lubi tę wiadomość
PCOS, starania o drugiego 👶🏼
styczeń 2025 ➡️ start IVF 🚀
Rekovelle 8 ug + Orgalutran + Gonapeptyl
23 pobrane ➡️ 16 MII ➡️ 10 ❄️
kwiecień ➡️ 1. transfer 5AA ❌️
maj ➡️ 2. transfer 4AB ❌️
czerwiec ➡️ 3. transfer 🍀
5.06 - monitoring ✅️
12.06 - transfer ⏳️
Zostało 8 ❄️ -