X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Szukam dobrego lekarza Gdańsk
Odpowiedz

Szukam dobrego lekarza Gdańsk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Damroka Nowa

Wysłany: 30 marca 2022, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, od kilku miesięcy staramy się o maluszka. Dopiero od miesiąca w Polsce, w Gdańsku. Szukamy dobrego lekarza, który pomoże nam zajść w ciążę. Ja jestem po przebytym nowotworze endometrium. Moje endometrium w wyniku zabiegów różnych zostało prawdopodobnie lekko uszkodzone mechanicznie i jest bardzo cienkie. Czy któraś z Was miała podobny problem? Możecie polecić jakiegoś dobrego ginekologa, endokrynologa, który zbada nasz problem i powie jakie mamy szanse na naturalne poczęcie? Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ