X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Szukam ogłoszenia odpowiedniķa clostilbegyt
Odpowiedz

Szukam ogłoszenia odpowiedniķa clostilbegyt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • guziczekm Koleżanka

Wysłany: 26 listopada 2020, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam mamy, ktora wczoraj oglaszala sie, ze ma na sprzedaz zagraniczny odpowiednik clostilbegyt. Ogloszenie zniknęło, a bylabym zainteresowana

14.09.2016 r. [*] Aniołek
    15.10.2017 r. Maja
    13.08.2019 r. Zosia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2020, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To był ten mail [email protected]

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2020, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jakoś osobiście ten zamiennik nie przekonuje (virtufen). Wolę to co lekarz mi przepisywał, nawet jeśli ten cykl miałby być stracony przez jego kwarantannę 😉

• Karolina36 Koleżanka

Wysłany: 26 listopada 2020, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te produkty na V nie są sprzedawane w żadnej aptece, to jest czarny rynek, poza kontrolą. Chociaż większość z nich działa to bierzesz to na własne ryzyko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2020, 20:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2020, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temu ja bym się bała ryzykować. Nigdy nie wiesz do końca co w tym jest. A wiadomo, że oni to dobrze zareklamują, byle sprzedać. Zdrowie jednak jest jedno.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ