X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Szukam ogłoszenia odpowiedniķa clostilbegyt
Odpowiedz

Szukam ogłoszenia odpowiedniķa clostilbegyt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • guziczekm Koleżanka

Wysłany: 26 listopada 2020, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam mamy, ktora wczoraj oglaszala sie, ze ma na sprzedaz zagraniczny odpowiednik clostilbegyt. Ogloszenie zniknęło, a bylabym zainteresowana

14.09.2016 r. [*] Aniołek
    15.10.2017 r. Maja
    13.08.2019 r. Zosia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2020, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To był ten mail [email protected]

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2020, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jakoś osobiście ten zamiennik nie przekonuje (virtufen). Wolę to co lekarz mi przepisywał, nawet jeśli ten cykl miałby być stracony przez jego kwarantannę 😉

• Karolina36 Koleżanka

Wysłany: 26 listopada 2020, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te produkty na V nie są sprzedawane w żadnej aptece, to jest czarny rynek, poza kontrolą. Chociaż większość z nich działa to bierzesz to na własne ryzyko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2020, 20:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2020, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temu ja bym się bała ryzykować. Nigdy nie wiesz do końca co w tym jest. A wiadomo, że oni to dobrze zareklamują, byle sprzedać. Zdrowie jednak jest jedno.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ