X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną tabletki lametta
Odpowiedz

tabletki lametta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izka568 Znajoma

Wysłany: 22 lipca, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam pewien problem z tabletkami lametta. Biorę już te tabletki 2 cykl (od 5 do 9 dnia).
    W pierwszym cyklu nie miałam praktycznie żadnych skutków ubocznych.
    Niestety w tym cyklu jest jakaś masakra. Dziś drugi dzień brania po 1 tabletce lamette. Wstałam z bólem głowy, mam zawroty głowy, uderzenia gorąca i rozkłada mnie jak przy mocnym przeziębieniu...

Czy któraś z Was też tak miała? Dlaczego pierwszy cykl brania tych tabletek był w"normalny" a drugi cykl, to mam same skutki uboczne?

Czy przy kolejnym cyklu powinnam zmienić tabletki?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ