X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Test Era opinie
Odpowiedz

Test Era opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • efcia84 Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2021, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z was robiła Test Era, ja właśnie będę się do niego przygotowywać. Chciałam podpytać czy pomógł wam.

• Zmykam z polski Przyjaciółka

Wysłany: 26 listopada 2021, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia84 wrote:
    Dziewczyny czy któraś z was robiła Test Era, ja właśnie będę się do niego przygotowywać. Chciałam podpytać czy pomógł wam.

Ja robilam miesiąc temu test Era. Wyszlo mi okno implantacyjne jest tak należy w 5 dniu brania progesteronu. Więc nie wniósł nic. Ale przy okazji zrobilam tez test emma I alice i co prawda nie znaleziono żadnych bakterii ale test stwierdził że mam za mało lactobacillusa w macicy. Dostalam listę probiotykow których mam używać.

Dwie nieudane procedury w Polsce
    Transfer swiezy ❌
    Transfer na cyklu sztucznym ❌

Trzecia procedura( w trakcie ) w Czechach
    ja 34 lata , maz 35 lat
    2021:
    3 zarodki przebadane genetycznie
    Problem cienkiego endometrium
    Mutacje pai i czynnik V
    Problem w cytokinach
    Allo mlr ponad 40%
    KIR Bx brak dwóch DS-ow

FET 09.2021 ❌ 😪7dpt 7.1 8dpt 6.5 10dpt 0.2

10.2021 Test Endometrio cykl naturalny
    Test Emma prawidlowy
    Test Alice prawidlowy
    Test Era prawidlowy

FET 01.2022 ❌😪😪😪😪
    FET 02.2022 ❌😰

Wybór kliniki do ostatniej procedury🤷‍♀️
  • efcia84 Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2021, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam z polski wrote:
    Ja robilam miesiąc temu test Era. Wyszlo mi okno implantacyjne jest tak należy w 5 dniu brania progesteronu. Więc nie wniósł nic. Ale przy okazji zrobilam tez test emma I alice i co prawda nie znaleziono żadnych bakterii ale test stwierdził że mam za mało lactobacillusa w macicy. Dostalam listę probiotykow których mam używać.
    Jak się przygotowywałaś do badania ? Ja biorę duphaston 3x1 i w 15 DC mam mieć badanie

• MonaLisa Nowa

Wysłany: 14 stycznia 2022, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem tu nowa, czy warto bylo prboc to badanie, czy bolalo?
    efcia84 wrote:
    Jak się przygotowywałaś do badania ? Ja biorę duphaston 3x1 i w 15 DC mam mieć badanie

• efcia84 Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2022, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLisa wrote:
    Witam jestem tu nowa, czy warto bylo prboc to badanie, czy bolalo?
    Mnie trochę bolało, ale dało się przeżyć, ale nie pomogło, byćoze się nie nadaje do bycia mama

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ