Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną TEST IPLE - Gdzie wykonać? ( pomorskie i okolice)
Odpowiedz

TEST IPLE - Gdzie wykonać? ( pomorskie i okolice)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaniKocimiętka Koleżanka

Wysłany: 24 września 2025, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otrzymałam zalecenie wykonania biopsji endometrium z testem IPLE. Nie mogę znaleźć informacji gdzie w okolicach Trójmiasta mogę takie badanie wykonać. Najbliżej znalazłam w Warszawie i w Łodzi. Czy ktoś robił lub wie gdzie wykonam takie badanie bliżej woj. Pomorskiego? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.

• Dotipik Autorytet

Wysłany: 25 września 2025, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaniKocimiętka wrote:
    Otrzymałam zalecenie wykonania biopsji endometrium z testem IPLE. Nie mogę znaleźć informacji gdzie w okolicach Trójmiasta mogę takie badanie wykonać. Najbliżej znalazłam w Warszawie i w Łodzi. Czy ktoś robił lub wie gdzie wykonam takie badanie bliżej woj. Pomorskiego? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.
    Też mam daleko, ale wycinek dałam do Krosna (podkarpacie) akurat byłam blisko i sama dostarczyłam. Pracownia robi wrażenie (pozytywne). Myślę, że jak tam zadzwonisz to możesz podpytać się jak do Nich wysłać, może z kimś współpracują, ale możesz też własny wycinek tam wysłać, w szpitalu np. CI pobiorą. Dogadaj się z lekarzem na miejscu. Koszt wysyłki już nie dużo, no i samo badanie pewnie pod 2 tys teraz podchodzi.

• PaniKocimiętka Koleżanka

Wysłany: 6 października 2025, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za podpowiedź. To chyba jedyny sensowny pomysł. Faktycznie po kontakcie z nimi zdecyduje się na samodzielną wysyłkę.
    Dotipik - czy ten wynik pomógł Ci w Twoim leczeniu? Czy dał jakieś konkretne informacje? Ile trwało oczekiwanie na wynik?

• Dotipik Autorytet

Wysłany: 6 października 2025, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaniKocimiętka wrote:
    Dziękuję za podpowiedź. To chyba jedyny sensowny pomysł. Faktycznie po kontakcie z nimi zdecyduje się na samodzielną wysyłkę.
    Dotipik - czy ten wynik pomógł Ci w Twoim leczeniu? Czy dał jakieś konkretne informacje? Ile trwało oczekiwanie na wynik?
    Nie pamiętam ile czekałam, myślę że koło dwóch tygodni na pewno.
    Tak konkretne informacje, tak. Ciężko powiedzieć czy pomogl. Ale myślę, że warto tam wysłać badanie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ