X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną TEST IPLE - Gdzie wykonać? ( pomorskie i okolice)
Odpowiedz

TEST IPLE - Gdzie wykonać? ( pomorskie i okolice)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaniKocimiętka Koleżanka

Wysłany: 24 września, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otrzymałam zalecenie wykonania biopsji endometrium z testem IPLE. Nie mogę znaleźć informacji gdzie w okolicach Trójmiasta mogę takie badanie wykonać. Najbliżej znalazłam w Warszawie i w Łodzi. Czy ktoś robił lub wie gdzie wykonam takie badanie bliżej woj. Pomorskiego? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.

• Dotipik Autorytet

Wysłany: 25 września, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaniKocimiętka wrote:
    Otrzymałam zalecenie wykonania biopsji endometrium z testem IPLE. Nie mogę znaleźć informacji gdzie w okolicach Trójmiasta mogę takie badanie wykonać. Najbliżej znalazłam w Warszawie i w Łodzi. Czy ktoś robił lub wie gdzie wykonam takie badanie bliżej woj. Pomorskiego? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.
    Też mam daleko, ale wycinek dałam do Krosna (podkarpacie) akurat byłam blisko i sama dostarczyłam. Pracownia robi wrażenie (pozytywne). Myślę, że jak tam zadzwonisz to możesz podpytać się jak do Nich wysłać, może z kimś współpracują, ale możesz też własny wycinek tam wysłać, w szpitalu np. CI pobiorą. Dogadaj się z lekarzem na miejscu. Koszt wysyłki już nie dużo, no i samo badanie pewnie pod 2 tys teraz podchodzi.

• PaniKocimiętka Koleżanka

Wysłany: 6 października, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za podpowiedź. To chyba jedyny sensowny pomysł. Faktycznie po kontakcie z nimi zdecyduje się na samodzielną wysyłkę.
    Dotipik - czy ten wynik pomógł Ci w Twoim leczeniu? Czy dał jakieś konkretne informacje? Ile trwało oczekiwanie na wynik?

• Dotipik Autorytet

Wysłany: 6 października, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaniKocimiętka wrote:
    Dziękuję za podpowiedź. To chyba jedyny sensowny pomysł. Faktycznie po kontakcie z nimi zdecyduje się na samodzielną wysyłkę.
    Dotipik - czy ten wynik pomógł Ci w Twoim leczeniu? Czy dał jakieś konkretne informacje? Ile trwało oczekiwanie na wynik?
    Nie pamiętam ile czekałam, myślę że koło dwóch tygodni na pewno.
    Tak konkretne informacje, tak. Ciężko powiedzieć czy pomogl. Ale myślę, że warto tam wysłać badanie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ