X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną TEST IPLE - Gdzie wykonać? ( pomorskie i okolice)
Odpowiedz

TEST IPLE - Gdzie wykonać? ( pomorskie i okolice)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaniKocimiętka Koleżanka

Wysłany: 24 września, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otrzymałam zalecenie wykonania biopsji endometrium z testem IPLE. Nie mogę znaleźć informacji gdzie w okolicach Trójmiasta mogę takie badanie wykonać. Najbliżej znalazłam w Warszawie i w Łodzi. Czy ktoś robił lub wie gdzie wykonam takie badanie bliżej woj. Pomorskiego? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.

• Dotipik Autorytet

Wysłany: 25 września, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaniKocimiętka wrote:
    Otrzymałam zalecenie wykonania biopsji endometrium z testem IPLE. Nie mogę znaleźć informacji gdzie w okolicach Trójmiasta mogę takie badanie wykonać. Najbliżej znalazłam w Warszawie i w Łodzi. Czy ktoś robił lub wie gdzie wykonam takie badanie bliżej woj. Pomorskiego? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.
    Też mam daleko, ale wycinek dałam do Krosna (podkarpacie) akurat byłam blisko i sama dostarczyłam. Pracownia robi wrażenie (pozytywne). Myślę, że jak tam zadzwonisz to możesz podpytać się jak do Nich wysłać, może z kimś współpracują, ale możesz też własny wycinek tam wysłać, w szpitalu np. CI pobiorą. Dogadaj się z lekarzem na miejscu. Koszt wysyłki już nie dużo, no i samo badanie pewnie pod 2 tys teraz podchodzi.

• PaniKocimiętka Koleżanka

Wysłany: 6 października, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za podpowiedź. To chyba jedyny sensowny pomysł. Faktycznie po kontakcie z nimi zdecyduje się na samodzielną wysyłkę.
    Dotipik - czy ten wynik pomógł Ci w Twoim leczeniu? Czy dał jakieś konkretne informacje? Ile trwało oczekiwanie na wynik?

• Dotipik Autorytet

Wysłany: 6 października, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaniKocimiętka wrote:
    Dziękuję za podpowiedź. To chyba jedyny sensowny pomysł. Faktycznie po kontakcie z nimi zdecyduje się na samodzielną wysyłkę.
    Dotipik - czy ten wynik pomógł Ci w Twoim leczeniu? Czy dał jakieś konkretne informacje? Ile trwało oczekiwanie na wynik?
    Nie pamiętam ile czekałam, myślę że koło dwóch tygodni na pewno.
    Tak konkretne informacje, tak. Ciężko powiedzieć czy pomogl. Ale myślę, że warto tam wysłać badanie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ