TEST IPLE - Gdzie wykonać? ( pomorskie i okolice)
-
Otrzymałam zalecenie wykonania biopsji endometrium z testem IPLE. Nie mogę znaleźć informacji gdzie w okolicach Trójmiasta mogę takie badanie wykonać. Najbliżej znalazłam w Warszawie i w Łodzi. Czy ktoś robił lub wie gdzie wykonam takie badanie bliżej woj. Pomorskiego? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.
-
PaniKocimiętka wrote:Otrzymałam zalecenie wykonania biopsji endometrium z testem IPLE. Nie mogę znaleźć informacji gdzie w okolicach Trójmiasta mogę takie badanie wykonać. Najbliżej znalazłam w Warszawie i w Łodzi. Czy ktoś robił lub wie gdzie wykonam takie badanie bliżej woj. Pomorskiego? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.
-
Dziękuję za podpowiedź. To chyba jedyny sensowny pomysł. Faktycznie po kontakcie z nimi zdecyduje się na samodzielną wysyłkę.
Dotipik - czy ten wynik pomógł Ci w Twoim leczeniu? Czy dał jakieś konkretne informacje? Ile trwało oczekiwanie na wynik? -
PaniKocimiętka wrote:Dziękuję za podpowiedź. To chyba jedyny sensowny pomysł. Faktycznie po kontakcie z nimi zdecyduje się na samodzielną wysyłkę.
Dotipik - czy ten wynik pomógł Ci w Twoim leczeniu? Czy dał jakieś konkretne informacje? Ile trwało oczekiwanie na wynik?
Tak konkretne informacje, tak. Ciężko powiedzieć czy pomogl. Ale myślę, że warto tam wysłać badanie. -