X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍁Transfer🍁
Odpowiedz

🍁Transfer🍁

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2021, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kobietki 👋👋 Jestem raczej z tych czytających niż piszących i chętnie poznam wasze histerię transferowe. Jestem ciekawa jak wyglądał dobór leków w waszych klinikach i jakie suplementy stosowałyście 😜 Jeśli ktoś chce się podzielić swoimi doświadczeniami to będę wdzięczna 🥰

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2021, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Październik wrote:
    Cześć Kobietki 👋👋 Jestem raczej z tych czytających niż piszących i chętnie poznam wasze histerię transferowe. Jestem ciekawa jak wyglądał dobór leków w waszych klinikach i jakie suplementy stosowałyście 😜 Jeśli ktoś chce się podzielić swoimi doświadczeniami to będę wdzięczna 🥰
    Histerie hehe dobrze ujęte 🤣

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2021, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć.. wrote:
    Histerie hehe dobrze ujęte 🤣
    Przepraszam za literówkę 🤣 aczkolwiek u mnie to rzeczywiście były histerie 🤣 przed pierwszym transferem śniło mi się że moja blastka się nie rozmroziła 😭 więc od drugiej w nocy nie spałam 😭

Berbeć.. lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ