X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Transfer w znieczuleniu
Odpowiedz

Transfer w znieczuleniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dina Ekspertka

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Nie znalazłam nigdzie takiego wątku. Mam niestety tendencję do silnego zaciskania mięśni pochwy ( i w ogóle innych też, tak po prostu reaguję). Było to np spore utrudnienie przy badaniu Hsg bo dosłownie lekarce wziernik wypadał. Po 4 poronieniach trudno mi być rozluznioną na fotelu, a ciało samo reaguje. Byłam u fizjoterapeutki uroginekologicznej, rozmawiałam z lekarką i obie mówią, że jak ma to generować napięcie i utrudniać zabieg to lepiej w znieczuleniu. Ma ktoś takie doświadczenia?

preg.png
    21dpt ❤️
    15dpt 3395
    11dpt 798
    7pt beta 98
    29.07.24 FET 🌟✊
    VII.24 IVIG 💉
    ALLO MLR 0 ➡️szczepienia➡️nadal 0

XI. 2023 - III stymulacja
    13🥚➡️2❄️➡️zdrowe !🍀

31.05 transfer FET❄️ beta 0 😞
    1❄️4BB➡️zdrowa
    Styczeń 2023 - II stymulacja

Lipiec 2022 - I IVF, 5 ❄️➡️PGD➡️aneuplodie 😔

4 poronienia zatrzymane ok. 10 t. c.
    2022 - aneuploidia
    2020 - aneuploidia
    2019 - nie zbadane
    2018 aneuploidia

Kariotypy ✅, wiek 39
    Hashimoto, IO już uregulowana
    USG 3D ✅
    AMH styczeń 2023 -3.06
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ