X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ubiquinol (q10), NAC do odstąpienia
Odpowiedz

Ubiquinol (q10), NAC do odstąpienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karola Autorytet

Wysłany: 18 maja 2022, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zostało mi trochę supli, a na razie nie będę kontynuować brania. Nowe, nieotwarte, data ważności długa (koniec 2023)

-dwa opakowania Ubiquinol 200mg firmy NOW
    (60 kapsułek w opak, czyli 120 w sumie)

-NAC 600mg firmy NOW - 1 opak 100 kapsułek

Kupowałam w bardzo dobrej cenie na iHerb, sprzedam jeszcze taniej bo zależy mi żeby ktoś skorzystał, a mi nie zalegały w szafce. Kontakt na priv.

Betti37 lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze dziecko od lutego 2021
    Listopad '21 ciąża biochemiczna 💔

Listopad 2022- nasza córeczka już z nami ❤️

age.png
  • Betti37 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2022, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola wrote:
    Hej, zostało mi trochę supli, a na razie nie będę kontynuować brania. Nowe, nieotwarte, data ważności długa (koniec 2023)

-dwa opakowania Ubiquinol 200mg firmy NOW
    (60 kapsułek w opak, czyli 120 w sumie)

-NAC 600mg firmy NOW - 1 opak 100 kapsułek

Kupowałam w bardzo dobrej cenie na iHerb, sprzedam jeszcze taniej bo zależy mi żeby ktoś skorzystał, a mi nie zalegały w szafce. Kontakt na priv.
    priv

• karola Autorytet

Wysłany: 20 maja 2022, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już nieaktualne

Starania o pierwsze dziecko od lutego 2021
    Listopad '21 ciąża biochemiczna 💔

Listopad 2022- nasza córeczka już z nami ❤️

age.png
  • Frajda Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, sprzedam Ubichinol Kenay 300 tabletek 100 mg, opakowanie fabrycznie zamknięte, data ważności 08/2027 oraz około połowę lub trochę ponad otwartego opakowania z taką samą datą ważności. Opakowanie całe -200 zł, otwarte 80 zł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego, 07:56

Czekamy na synka 🩵

preg.png
  • ferrytynka25 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frajda wrote:
    Cześć, sprzedam Ubichinol Kenay 300 tabletek 100 mg, opakowanie fabrycznie zamknięte, data ważności 08/2027 oraz około połowę lub trochę ponad otwartego opakowania z taką samą datą ważności. Opakowanie całe -200 zł, otwarte 80 zł.

Hej, chętnie odkupię. Jest możliwość zakupu przez vinted/olx? Może masz jakieś suple na sprzedaż?

Frajda lubi tę wiadomość

👩 28 👨 30 🐶8
    Walczymy od drugiej połowy 2024✨
    Hormony w normie ✅
    AMH 2,07 ng/ml
    Niska Ferrytyna ⚠️
    Owulacje na bieżąco potwierdzone monitoringiem

Lipiec 2025 - Torbiel ⚠️
    Cytologia i HPV – w normie 💪 ✅
    🔬 MUCHA - Grudzień 2024 Ureaplasma urealyticum --> Styczeń 2025 czysto (Leczenie Doxycylina 👩👨)✅
    - USG piersi ✅

👨
    Morfologia 2%---> 3,8%⚠️
    HBA 55,9%⚠️
    DFI 6%✅
    TenFertil ON💊
  • Frajda Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam na priv :)

Czekamy na synka 🩵

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ