X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • Sernik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze mam pytanie o kaszki mleczne i bezmleczne. Karmię piersią ale w sytuacjach awaryjnych młoda dostaje butelkę z mm, więc mam w domu mm ( już gotowe płynne mleko z NAN w kartonikach po 200ml). Kupiłam kaszę mannę bezmleczną z BoboVita. Czy ja ją mogę zrobić po prostu z wodą ? Czy raczej z mlekiem modyfikowanym ? ( na opakowaniu sposób przygotowania jest z mlekiem m). A czy dajecie już kaszki mleczne ? Są przeciwskazania do takich kaszek ?

25.05.2024❤️🤱🏻
    age.png
  • Kessa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sernik wrote:
    A jeszcze mam pytanie o kaszki mleczne i bezmleczne. Karmię piersią ale w sytuacjach awaryjnych młoda dostaje butelkę z mm, więc mam w domu mm ( już gotowe płynne mleko z NAN w kartonikach po 200ml). Kupiłam kaszę mannę bezmleczną z BoboVita. Czy ja ją mogę zrobić po prostu z wodą ? Czy raczej z mlekiem modyfikowanym ? ( na opakowaniu sposób przygotowania jest z mlekiem m). A czy dajecie już kaszki mleczne ? Są przeciwskazania do takich kaszek ?
    Bezmleczna robi się z mlekiem. Mleczna na wodzie. Przynajmniej na pewno te z bobowita
    Co do reszty to się nie wypowiem, nie wiem 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:35

2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
    10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
    8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
    40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
    age.png
    Na feriach ❄️❄️❄️
  • Rosa_13 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sernik wrote:

Nie mam tych z Bobovita ale ja robię na wodzie kaszkę jaglana i owsiana z Helpa. Fajne są np z różdżką smaku też z Helpy. Dodaje też zawsze jakiś owoc potarty na tarce np. Jabłko czy gruszka ale robiłam też z burakiem.

monester lubi tę wiadomość

age.png

Moja Dziewczynka 3500g ❤️🌹
  • monester Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa_13 wrote:
    Nie mam tych z Bobovita ale ja robię na wodzie kaszkę jaglana i owsiana z Helpa. Fajne są np z różdżką smaku też z Helpy. Dodaje też zawsze jakiś owoc potarty na tarce np. Jabłko czy gruszka ale robiłam też z burakiem.
    Właśnie to miałam napisać, że to zależy od preferencji jak na chcesz zrobić. A która najbardziej smakuje ?

‹‹ 1263 1264 1265 1266 1267
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ