udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze mam pytanie o kaszki mleczne i bezmleczne. Karmię piersią ale w sytuacjach awaryjnych młoda dostaje butelkę z mm, więc mam w domu mm ( już gotowe płynne mleko z NAN w kartonikach po 200ml). Kupiłam kaszę mannę bezmleczną z BoboVita. Czy ja ją mogę zrobić po prostu z wodą ? Czy raczej z mlekiem modyfikowanym ? ( na opakowaniu sposób przygotowania jest z mlekiem m). A czy dajecie już kaszki mleczne ? Są przeciwskazania do takich kaszek ?
-
Sernik wrote:A jeszcze mam pytanie o kaszki mleczne i bezmleczne. Karmię piersią ale w sytuacjach awaryjnych młoda dostaje butelkę z mm, więc mam w domu mm ( już gotowe płynne mleko z NAN w kartonikach po 200ml). Kupiłam kaszę mannę bezmleczną z BoboVita. Czy ja ją mogę zrobić po prostu z wodą ? Czy raczej z mlekiem modyfikowanym ? ( na opakowaniu sposób przygotowania jest z mlekiem m). A czy dajecie już kaszki mleczne ? Są przeciwskazania do takich kaszek ?
Co do reszty to się nie wypowiem, nie wiem 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:35
2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
Na feriach ❄️❄️❄️ -
Sernik wrote:A jeszcze mam pytanie o kaszki mleczne i bezmleczne. Karmię piersią ale w sytuacjach awaryjnych młoda dostaje butelkę z mm, więc mam w domu mm ( już gotowe płynne mleko z NAN w kartonikach po 200ml). Kupiłam kaszę mannę bezmleczną z BoboVita. Czy ja ją mogę zrobić po prostu z wodą ? Czy raczej z mlekiem modyfikowanym ? ( na opakowaniu sposób przygotowania jest z mlekiem m). A czy dajecie już kaszki mleczne ? Są przeciwskazania do takich kaszek ?
Nie mam tych z Bobovita ale ja robię na wodzie kaszkę jaglana i owsiana z Helpa. Fajne są np z różdżką smaku też z Helpy. Dodaje też zawsze jakiś owoc potarty na tarce np. Jabłko czy gruszka ale robiłam też z burakiem.monester lubi tę wiadomość
-
Rosa_13 wrote:Nie mam tych z Bobovita ale ja robię na wodzie kaszkę jaglana i owsiana z Helpa. Fajne są np z różdżką smaku też z Helpy. Dodaje też zawsze jakiś owoc potarty na tarce np. Jabłko czy gruszka ale robiłam też z burakiem.
-