X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Usunięcie przegrody
Odpowiedz

Usunięcie przegrody

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Trini87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2020, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca, 11:36

• Trini87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2020, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca, 11:36

• Martynkowo Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2020, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trini87 wrote:
    Hej, mam przegrodę całkowitą i prawdopodobnie też dzięki temu brak ciąży :( Mój lekarz z Invimedu nic prawie nie mówi, mam wrażenie, że nie jestem wtajemniczona w plan. Nie wiem czy usuwać przegrodę już czy nie.
    Poszlam do Invicty a tu od razu bez problemu mozemy robić zabieg. Tyle, że cena powala... Miała lub ma któraś podobną sytuację?? U faceta też klops z wynikami. :( Mamy dziś jechać po tabletki ale cena... 700zl za komplet.
    Ja miałam podejrzenie przegrody. Ale lekarz powiedział ze przed ciąża trzeba ja koniecznie usunąć jeśli by wyszła, bo nie donoszę ciąży.

13 lipca 2020 transfer ☘️
    6 dpt beta 43,51
    8 dpt beta 128,8
    15 dpt beta 2278

10.08.2020 jest ❤️😍
    Na zimowisku :
    ❄️❄️❄️❄️❄️

Chłoniak hodgkina - remisja
    01.2023 - naturals

Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ