X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Usunięcie przegrody
Odpowiedz

Usunięcie przegrody

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Trini87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2020, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam przegrodę całkowitą i prawdopodobnie też dzięki temu brak ciąży :( Mój lekarz z Invimedu nic prawie nie mówi, mam wrażenie, że nie jestem wtajemniczona w plan. Nie wiem czy usuwać przegrodę już czy nie.
    Poszlam do Invicty a tu od razu bez problemu mozemy robić zabieg. Tyle, że cena powala... Miała lub ma któraś podobną sytuację?? U faceta też klops z wynikami. :( Mamy dziś jechać po tabletki ale cena... 700zl za komplet.

• Trini87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2020, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nie ma takiego problemu?

• Martynkowo Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2020, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trini87 wrote:
    Hej, mam przegrodę całkowitą i prawdopodobnie też dzięki temu brak ciąży :( Mój lekarz z Invimedu nic prawie nie mówi, mam wrażenie, że nie jestem wtajemniczona w plan. Nie wiem czy usuwać przegrodę już czy nie.
    Poszlam do Invicty a tu od razu bez problemu mozemy robić zabieg. Tyle, że cena powala... Miała lub ma któraś podobną sytuację?? U faceta też klops z wynikami. :( Mamy dziś jechać po tabletki ale cena... 700zl za komplet.
    Ja miałam podejrzenie przegrody. Ale lekarz powiedział ze przed ciąża trzeba ja koniecznie usunąć jeśli by wyszła, bo nie donoszę ciąży.

13 lipca 2020 transfer ☘️
    6 dpt beta 43,51
    8 dpt beta 128,8
    15 dpt beta 2278

10.08.2020 jest ❤️😍
    Na zimowisku :
    ❄️❄️❄️❄️❄️

Chłoniak hodgkina - remisja
    01.2023 - naturals

Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ