X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Usunięcie przegrody
Odpowiedz

Usunięcie przegrody

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Trini87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2020, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2025, 11:36

• Trini87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2020, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2025, 11:36

• Martynkowo Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2020, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trini87 wrote:
    Hej, mam przegrodę całkowitą i prawdopodobnie też dzięki temu brak ciąży :( Mój lekarz z Invimedu nic prawie nie mówi, mam wrażenie, że nie jestem wtajemniczona w plan. Nie wiem czy usuwać przegrodę już czy nie.
    Poszlam do Invicty a tu od razu bez problemu mozemy robić zabieg. Tyle, że cena powala... Miała lub ma któraś podobną sytuację?? U faceta też klops z wynikami. :( Mamy dziś jechać po tabletki ale cena... 700zl za komplet.
    Ja miałam podejrzenie przegrody. Ale lekarz powiedział ze przed ciąża trzeba ja koniecznie usunąć jeśli by wyszła, bo nie donoszę ciąży.

13 lipca 2020 transfer ☘️
    6 dpt beta 43,51
    8 dpt beta 128,8
    15 dpt beta 2278

10.08.2020 jest ❤️😍
    Na zimowisku :
    ❄️❄️❄️❄️❄️

Chłoniak hodgkina - remisja
    01.2023 - naturals

Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ