X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Visanne a tsh

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Visanne ma wpływ na poziom tsh?? W listopadzie mialam już dość ładny wynik tsh 1,8 . Od 17 stycznia biorę Visanne i wynik mialam 3,3. Dziś znów badalam i wyszło mi 4,5. W sobotę idę do endokrynologa i mam nadzieję ze coś się dowiem

• szurusiowa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co ja wiem to Nie ma wpływu bo nie zawiera estrogenu, a to właśnie estrogen zwiększa zapotrzebowanie na tyroksyne. Ale najlepiej będzie jak się skonsultujesz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 08:05

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze to co się dzieje że tak idzie w górę ? :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ