X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Visanne a tsh

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Visanne ma wpływ na poziom tsh?? W listopadzie mialam już dość ładny wynik tsh 1,8 . Od 17 stycznia biorę Visanne i wynik mialam 3,3. Dziś znów badalam i wyszło mi 4,5. W sobotę idę do endokrynologa i mam nadzieję ze coś się dowiem

• szurusiowa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co ja wiem to Nie ma wpływu bo nie zawiera estrogenu, a to właśnie estrogen zwiększa zapotrzebowanie na tyroksyne. Ale najlepiej będzie jak się skonsultujesz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 08:05

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze to co się dzieje że tak idzie w górę ? :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ