warszawskie kliniki
-
Witam.
Pochodzę z woj. podkarpackiego i poszukuje opini bądź doradzenia,która klinikę powinnam wybrać.
Proszę o polecenie kliniki i lekarza.
Czym się kierować przy wyborze kliniki?
Jestem na początku drogi ponieważ dopiero od roku staramy sie o dziecko.
Moje wyniki niby w normie. Owulacje są potwierdzone monitoringami.
Badanie nasienia przed nami ( chciałabym zrobić już w klinice która wybierzemy)
Przejrzałam posty każdej z klinik, jednak ciężko się zdecydować bo nie jestem w stanie przerobić wszystkich postów... 😉
Z góry dziękuje za sugestie i zapraszam do rozmowy
-
Ja z całego serca polecam docent Szymusik z Gamety.
Nie wiem jak z dostępnością bo obecnie klinika realizuje dwa programy in vitro i jest dużo pacjentek.
Myśle ze trochę można poczekać na wizytę do niej.
Osobiście proponuje zrobić badania nasienia i aktualne hormony jeszcze przed wizyta (chyba ze twoje badania są w miarę aktualne).Endometrioza II st
05.2020 I Procedura ICSI, krotki protokół
29.06 - transfer ❄️
7dpt beta 103; 9dpt beta 249; 11dpt beta 612, beta 21 dpt 26403✊🍀
22 dpt pęcherzyk 16mm zarodek 2,2 mm, jest tętno ❤️🤰🏼
Zostań z nami 😘
❄️❄️ -
Stefffcia88 wrote:Ja z całego serca polecam docent Szymusik z Gamety.
Nie wiem jak z dostępnością bo obecnie klinika realizuje dwa programy in vitro i jest dużo pacjentek.
Myśle ze trochę można poczekać na wizytę do niej.
Osobiście proponuje zrobić badania nasienia i aktualne hormony jeszcze przed wizyta (chyba ze twoje badania są w miarę aktualne).
Bardzo dziękuje za propozycje.
W sumie Gamety nie wiem dlaczego ale nie brałam pod uwagę, chyba zwyczajnie zapomniałam, że jest taka klinika...
A może masz wiedzę czy jeśli jeden z partnerów mieszka i pracuje w Warszawie, a drugi w innym województwie to jest możliwość skorzystać z programu?
-
Sylwka1301 wrote:Bardzo dziękuje za propozycje.
W sumie Gamety nie wiem dlaczego ale nie brałam pod uwagę, chyba zwyczajnie zapomniałam, że jest taka klinika...
A może masz wiedzę czy jeśli jeden z partnerów mieszka i pracuje w Warszawie, a drugi w innym województwie to jest możliwość skorzystać z programu?
Szczerze Ci powiem ze nie mam pojęcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2020, 15:12
Endometrioza II st
05.2020 I Procedura ICSI, krotki protokół
29.06 - transfer ❄️
7dpt beta 103; 9dpt beta 249; 11dpt beta 612, beta 21 dpt 26403✊🍀
22 dpt pęcherzyk 16mm zarodek 2,2 mm, jest tętno ❤️🤰🏼
Zostań z nami 😘
❄️❄️ -