X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wąska i mała szyjka macicy
Odpowiedz

Wąska i mała szyjka macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy u którejś z Was zdiagnozowano taki problem/budowę? Jeśli tak, to czy lekarze twierdzili, że może być jakaś przeszkodą w zajściu w ciążę?
    Ja pierwszy raz usłyszałam o tym ponad rok temu podczas hsg jak Pani dr nie mogła założyć cewnika i trochę się namordowala zanim znalazła odpowiedni. Ona twierdziła, że to żaden problem tylko tak mam. Kilku innych lekarzy później też nie widziało przeszkody w tym. Później dopiero usłyszałam ,że może to być wina przebytej ureaplasmy i że porpostu są tam zrosty, które możliwie, że uda się usunąć podczas histeroskopii. Przez wejście jak szpileczka (jak to jeden dr powiedział), może dostawać się do środka mniejsza ilość nasienia a mąż szałowych wyników nie ma tzn spora ilość, ale ruchliwość spadła na 14%.
    Czy któraś miała może poszerzana szyjkę podczas histero lub innego zabiegu?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ