X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wiesiolek+Kwas foliowy+ castagnus+inozytol
Odpowiedz

Wiesiolek+Kwas foliowy+ castagnus+inozytol

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2013, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, co sądzicie o takim połaczeniu? w dawkach:
    -wiesiolek tylko ile? na opakowaniu pisze 1-2 tabletki 3 razy dziennie, jak Wy bierzecie?
    -castagnus x2
    -kwas foliowy 400 mg
    -inozytol 500mg x2

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesiolek tylko do owulacji. Najlepiej w dawce ok 1000mg. Kwas foliowy dobra dawka, inozytol rownie...castagnus? masz podwyzszona prolaktyne? nie jestem zwolenniczka castagnusa niestety u mnie namieszal.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ