Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wjazd do Czech / powrót do Polski
Odpowiedz

Wjazd do Czech / powrót do Polski

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SweetDream07 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, bo ja już zgłupiałam... W czwartek mamy wizytę w klinice w Czechach - czy wymagają negatywnego testu na koronawirusa żeby nie nałożyli kwarantanny?

preg.png

13.02.23r. - transfer, Reprofit Ostrava
    05.03.23r. - jest 💚
    18.04.23r. - prenatalne OK, 5.85 cm 💚
    02.05.23r. - USG 13+6, 8.20 cm 💚 dziewczynka 💚🤗
    06.06.23r. - USG 18+6, 330 gram Księżniczki 💚
    04.07.23r. - USG 22+6, 630 gram Szczęścia 💚
    - - - - -
    Historia IVF:
    I procedura, 3 zarodki z KD - Eurofertil:
    * 1 transfer - biochem
    * 2 transfer - beta 0
    * 3 transfer - puste jajo, poronienie wywołane w szpitalu w 9 tc 💔

II procedura, 1 zarodek z KD - Eurofertil:
    * 4 transfer - beta 0

III procedura, 6 zarodków z KD - Reprofit:
    * 5 transfer (świeży) - beta 0
    * 6 transfer - nasz Okruszek 💚
    Czekają na Nas: ⛄⛄⛄⛄
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ