X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wlew Bioven 10 %
Odpowiedz

Wlew Bioven 10 %

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Qwerty1983 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2024, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Byłam na wizycie u Pana Doktora Sydora, wystawił mnie receptę na Bioven 10 %, lek z Ukrainy. Zamówiłam ten lek, teraz szukam gdzie można zrobić wlew tego leku? Nie wiedziałam że może być problem, bo lek pochodzi z Ukrainy i nie jest certyfikowany w UE. Czytałam na forum że dziewczyny kupowali ten lek na Ukrainie, jak załatwiali wlew? Mieszkam w Katowice. Dziękuję za pomoc

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 19 września 2024, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qwerty1983 wrote:
    Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Byłam na wizycie u Pana Doktora Sydora, wystawił mnie receptę na Bioven 10 %, lek z Ukrainy. Zamówiłam ten lek, teraz szukam gdzie można zrobić wlew tego leku? Nie wiedziałam że może być problem, bo lek pochodzi z Ukrainy i nie jest certyfikowany w UE. Czytałam na forum że dziewczyny kupowali ten lek na Ukrainie, jak załatwiali wlew? Mieszkam w Katowice. Dziękuję za pomoc
    A na co ten wlew?

• Qwerty1983 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2024, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gama81 wrote:
    A na co ten wlew?

Immunoglobuliny.

Gama81 lubi tę wiadomość

• Qwerty1983 Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim. Sama odpowiem na swoje pytania. Zrobiłam wlew Bioven 10 % - Vigor Point w Katowicach, polecam. Kosztowało 400 złotych

• jo_ana Autorytet

Wysłany: 3 stycznia, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qwerty1983 wrote:
    Cześć wszystkim. Sama odpowiem na swoje pytania. Zrobiłam wlew Bioven 10 % - Vigor Point w Katowicach, polecam. Kosztowało 400 złotych

Warto wspomnieć o tym, że tego typu punkty nie mają obstawy anestezjologa. Co może skończyć się źle w przypadku wystąpienia wstrząsu anafilaktycznego w reakcji na immunoglobulinę. Jeśli ktoś chce skorzystać z takich punktów, warto by mieć adrenalinę w penie przy sobie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia, 14:39

Trombofilia
    Rozjechane cytokiny
    Cross match 29,9%, allo mlr 0%

Od 01/2021 starania naturalne
    11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔

Od 2023 starania w klinice
    🔸 5 x stymulacja
    🔸 3 x IUI
    🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
    Ryzyko OHSS, transfer odroczony
    14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
    30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
    02/04 histeroskopia (przewlekły stan zapalny endometrium 5/10 + adenomioza) leczenie metronidazol+ doxycyklina
    09/06 (S) V FET ❄️
    6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
    17 dpt bhcg 5633
    24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
    7+0 CRL 8,1 mm i ❤️

🔜 sztuczna menopauza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ