WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wlew Bioven 10 %
Odpowiedz

Wlew Bioven 10 %

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Qwerty1983 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2024, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Byłam na wizycie u Pana Doktora Sydora, wystawił mnie receptę na Bioven 10 %, lek z Ukrainy. Zamówiłam ten lek, teraz szukam gdzie można zrobić wlew tego leku? Nie wiedziałam że może być problem, bo lek pochodzi z Ukrainy i nie jest certyfikowany w UE. Czytałam na forum że dziewczyny kupowali ten lek na Ukrainie, jak załatwiali wlew? Mieszkam w Katowice. Dziękuję za pomoc

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 19 września 2024, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qwerty1983 wrote:
    Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Byłam na wizycie u Pana Doktora Sydora, wystawił mnie receptę na Bioven 10 %, lek z Ukrainy. Zamówiłam ten lek, teraz szukam gdzie można zrobić wlew tego leku? Nie wiedziałam że może być problem, bo lek pochodzi z Ukrainy i nie jest certyfikowany w UE. Czytałam na forum że dziewczyny kupowali ten lek na Ukrainie, jak załatwiali wlew? Mieszkam w Katowice. Dziękuję za pomoc
    A na co ten wlew?

• Qwerty1983 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2024, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gama81 wrote:
    A na co ten wlew?

Immunoglobuliny.

Gama81 lubi tę wiadomość

• Qwerty1983 Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim. Sama odpowiem na swoje pytania. Zrobiłam wlew Bioven 10 % - Vigor Point w Katowicach, polecam. Kosztowało 400 złotych

• jo_ana Autorytet

Wysłany: 3 stycznia, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qwerty1983 wrote:
    Cześć wszystkim. Sama odpowiem na swoje pytania. Zrobiłam wlew Bioven 10 % - Vigor Point w Katowicach, polecam. Kosztowało 400 złotych

Warto wspomnieć o tym, że tego typu punkty nie mają obstawy anestezjologa. Co może skończyć się źle w przypadku wystąpienia wstrząsu anafilaktycznego w reakcji na immunoglobulinę. Jeśli ktoś chce skorzystać z takich punktów, warto by mieć adrenalinę w penie przy sobie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia, 14:39

Adenomioza podsluzówkowa
    Trombofilia
    Rozjechane cytokiny
    Cross match 29,9%, allo mlr 0%
    Przewlekle zapalenie endometrium 5/10

Od 01/2021 starania naturalne
    11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔

Od 2023 starania w klinice
    🔸 5 x stymulacja
    🔸 3 x IUI
    🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
    Ryzyko OHSS, transfer odroczony
    14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
    30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)

🔜 sztuczna menopauza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ