X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wlew Bioven 10 %
Odpowiedz

Wlew Bioven 10 %

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Qwerty1983 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2024, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Byłam na wizycie u Pana Doktora Sydora, wystawił mnie receptę na Bioven 10 %, lek z Ukrainy. Zamówiłam ten lek, teraz szukam gdzie można zrobić wlew tego leku? Nie wiedziałam że może być problem, bo lek pochodzi z Ukrainy i nie jest certyfikowany w UE. Czytałam na forum że dziewczyny kupowali ten lek na Ukrainie, jak załatwiali wlew? Mieszkam w Katowice. Dziękuję za pomoc

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 19 września 2024, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qwerty1983 wrote:
    Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Byłam na wizycie u Pana Doktora Sydora, wystawił mnie receptę na Bioven 10 %, lek z Ukrainy. Zamówiłam ten lek, teraz szukam gdzie można zrobić wlew tego leku? Nie wiedziałam że może być problem, bo lek pochodzi z Ukrainy i nie jest certyfikowany w UE. Czytałam na forum że dziewczyny kupowali ten lek na Ukrainie, jak załatwiali wlew? Mieszkam w Katowice. Dziękuję za pomoc
    A na co ten wlew?

• Qwerty1983 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2024, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gama81 wrote:
    A na co ten wlew?

Immunoglobuliny.

Gama81 lubi tę wiadomość

• Qwerty1983 Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim. Sama odpowiem na swoje pytania. Zrobiłam wlew Bioven 10 % - Vigor Point w Katowicach, polecam. Kosztowało 400 złotych

• jo_ana Autorytet

Wysłany: 3 stycznia, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qwerty1983 wrote:
    Cześć wszystkim. Sama odpowiem na swoje pytania. Zrobiłam wlew Bioven 10 % - Vigor Point w Katowicach, polecam. Kosztowało 400 złotych

Warto wspomnieć o tym, że tego typu punkty nie mają obstawy anestezjologa. Co może skończyć się źle w przypadku wystąpienia wstrząsu anafilaktycznego w reakcji na immunoglobulinę. Jeśli ktoś chce skorzystać z takich punktów, warto by mieć adrenalinę w penie przy sobie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia, 14:39

Adenomioza, trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 19%, cross match 29,9%, allo mlr 0%

Od 01/2021 starania naturalne
    11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔

Od 2023 starania w klinice
    🔸 5 x stymulacja
    🔸 3 x IUI
    🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
    Ryzyko OHSS, transfer odroczony
    14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
    30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
    🔜 sztuczna menopauza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ