X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wrocław,gdzie można zrobić wymaz z pochwy?
Odpowiedz

Wrocław,gdzie można zrobić wymaz z pochwy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 27 grudnia 2018, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć nie jestem z Wrocławia i nie orientuję się gdzie mogłabym zrobić wymaz z pochwy :-( możecie mi polecić takie miejsce i ile to mniej więcej kosztuje

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • Evitaz Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam w invimedzie, można chyba tez w dolmed z tego co się dowiadywałam. Koszt Ok 50 zł chyba, nie wiem bo zawsze kilka badań robiłam na raz

uwo9skjoogetrb32.png
    Niedrożne jajowody, 35 lat, 1 dziecko, crio transfer 12.11, testuje 23.11 , 11dpt beta 447,4, 15dpt beta 2897, ❤️❤️ Biją, 20 tc [*], [*], 18.08start II procedury, 30.08 puncja. 02.09 transfer jednego zarodeczka, 13.09 piątek testuje 2 ❄️, 11dpt 182,6, 15 dpt 1610, 28 dpt ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robilam w diagnostyce na Opolskiej, gdyz mieli czynne do wieczora,placilam z pobraniem ok 60 zl. W Klinice na Grobli robią na nfz, czeka sie ok tygodnia.

• taśta Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robiłam w Alabie na Nauczycielskiej, ceny nie znam bo robiłam wtedy dużo różnych wymazów ale to jedno z tańszych miejsc było jak szukałam

po 6 latach starań, po drodze 2 aniołki, 1 IUI czerwiec 2015 <3 Invimed Wrocław
    powrót po rodzeństwo-
    IUI 18.10.2018 :(
    IUI 11.2018 odwołana
    IUI 12.12.2018 odwołana
    11.2019 ICSI 10 kom., 5 zarodków- transfer 3-dniowca 1 klasy :( zero mrozaków :(
    ja- 36 lat, ponoć wszystko ok, AMH 1,5
    mąż- 35 lat, bardzo słabe nasienie, zwapnienia w jądrach
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ