X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wrocław lekarz ginekolog lub klinika niepłodności
Odpowiedz

Wrocław lekarz ginekolog lub klinika niepłodności

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 10 października 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam podzielcie się który ginekolog lub klinika niepłodności pomogła wam w zajęciu w upragnioną ciążę. Muszę się do kogoś wybrać a nie wiem do kogo może mi w tym pomożecie pisząc swoje doświadczenie z lekarzami i klinikami z Wrocławia

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • Magkb Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja korzystałam z Invimedu. Lekarza nie polecę, bo mój juz tam nie pracuje. Jestem bardzo zadowolona bo udało sie za 1 razem INvitro

o1489vvjvnnzrzny.png
  • Klara Wysocka Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem pacjentką Invimedu - polecam, choć nie mam porównania, bo nie uczęszczałam do innych Klinik. Do tej wybrałam się z polecenia i nie mam póki co zastrzeżeń.

IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest <3
    mam Córeczkę <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ