X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wrocław lekarz ginekolog lub klinika niepłodności
Odpowiedz

Wrocław lekarz ginekolog lub klinika niepłodności

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 10 października 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam podzielcie się który ginekolog lub klinika niepłodności pomogła wam w zajęciu w upragnioną ciążę. Muszę się do kogoś wybrać a nie wiem do kogo może mi w tym pomożecie pisząc swoje doświadczenie z lekarzami i klinikami z Wrocławia

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • Magkb Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja korzystałam z Invimedu. Lekarza nie polecę, bo mój juz tam nie pracuje. Jestem bardzo zadowolona bo udało sie za 1 razem INvitro

o1489vvjvnnzrzny.png
  • Klara Wysocka Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem pacjentką Invimedu - polecam, choć nie mam porównania, bo nie uczęszczałam do innych Klinik. Do tej wybrałam się z polecenia i nie mam póki co zastrzeżeń.

IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest <3
    mam Córeczkę <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ