X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wspomaganie wyników dietą. Niskie AMH
Odpowiedz

Wspomaganie wyników dietą. Niskie AMH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2022, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Czy próbowałyście poprawić swoje wyniki i płodność np. poprzez dietę? Mam bardzo niskie AMH 0,01 i słyszałam że można pracować nad podniesieniem wyniku. Jakie macie doświadczenia z tym związane? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź! 🙂

Gutek lubi tę wiadomość

• Meggie Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2022, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milady92 wrote:
    Cześć dziewczyny! Czy próbowałyście poprawić swoje wyniki i płodność np. poprzez dietę? Mam bardzo niskie AMH 0,01 i słyszałam że można pracować nad podniesieniem wyniku. Jakie macie doświadczenia z tym związane? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź! 🙂
    Hej:)
    Jest grupa dedykowana niskiemu AMH i tam podajemy wskazówki jak poprawić amh, jakość komórek jajowych. Polecam bardzo :)

Milady92 lubi tę wiadomość

1. ICSI 3 komórki, 2 niedojrzałe, 1 zdegenerowana
    ---> brak zarodków :(
    2. ICSI 7 komórek, 6 dojrzałych, 4 zapłodnione
    ---> 3 zarodki 4AA !! :)
    2022 udany ET :)
  • Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2022, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily0723 wrote:
    Jaki powód Twohego niskiego amh?
    Moje niskie AMH jest spowodowane przedwczesnym wygaśnięciem czynności jajników. Mam również bardzo wysokie FSH..

• Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2022, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie wrote:
    Hej:)
    Jest grupa dedykowana niskiemu AMH i tam podajemy wskazówki jak poprawić amh, jakość komórek jajowych. Polecam bardzo :)

Super! Bardzo dziękuję za polecenie! ❤ jak mogę odnaleźć tą grupę ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2022, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli dobrze znasz angielski to polecam dr Marca sklar - Fertility expert. Ma kanał na Youtube i swoją stronę, ma bardzo duża wiedzę w tym temacie 😉

• Meggie Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2022, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milady92 wrote:
    Super! Bardzo dziękuję za polecenie! ❤ jak mogę odnaleźć tą grupę ?
    Kolejna zakładka , grupa nazywa się "IN VITRO z niskim AMH". Musisz tam cofnąć sie trochę do tyłu, ale znajdziesz dużo cennych wskazówek jak polepszyć parametry gamet. Wiele dziewczyn testowało (równiez z POF, wysokim FSH) i były efekty. Takze może znajdziesz coś dla siebie :)

• MyŚliwa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2022, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładniej temat jest tutaj:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/in-vitro-z-niskim-amh,12867.html

Meggie lubi tę wiadomość

• Meggie Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2022, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) ja głównie odpisuję z kom i nie miałam możliwości (albo nie wiedziałam jak to zrobić :D) wklejenia tego linku.

• StaraniowaOna Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2022, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milady92 wrote:
    Hej słyszałam że koenzym q10 dobry jest na jakość komórek natomiast ilości już nie da się poprawić bo spada z wiekiem aż do menopauzy.

• Meggie Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2022, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraniowaOna wrote:
    Hej słyszałam że koenzym q10 dobry jest na jakość komórek natomiast ilości już nie da się poprawić bo spada z wiekiem aż do menopauzy.
    Koenzym Q10 jak najbardziej, potwierdzam :) ale oprócz tego jest masa innych sposobów na poprawę jakości także naprawdę polecam grupę In vitro z niskim AMH.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2022, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie z 0 ,11 podniosło sie do 0,77 jestem po 3 operacjach i mam endo :) suplementuje Q10 , dhea , wit d , pregna start

Meggie lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ