Wspomaganie wyników dietą. Niskie AMH
-
Cześć dziewczyny! Czy próbowałyście poprawić swoje wyniki i płodność np. poprzez dietę? Mam bardzo niskie AMH 0,01 i słyszałam że można pracować nad podniesieniem wyniku. Jakie macie doświadczenia z tym związane? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź! 🙂
Gutek lubi tę wiadomość
-
Milady92 wrote:Cześć dziewczyny! Czy próbowałyście poprawić swoje wyniki i płodność np. poprzez dietę? Mam bardzo niskie AMH 0,01 i słyszałam że można pracować nad podniesieniem wyniku. Jakie macie doświadczenia z tym związane? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź! 🙂
Jest grupa dedykowana niskiemu AMH i tam podajemy wskazówki jak poprawić amh, jakość komórek jajowych. Polecam bardzoMilady92 lubi tę wiadomość
1. ICSI 3 komórki, 2 niedojrzałe, 1 zdegenerowana
---> brak zarodków
2. ICSI 7 komórek, 6 dojrzałych, 4 zapłodnione
---> 3 zarodki 4AA !!
2022 udany ET -
nick nieaktualny
-
Milady92 wrote:Super! Bardzo dziękuję za polecenie! ❤ jak mogę odnaleźć tą grupę ?
---> brak zarodków
---> 3 zarodki 4AA !!
2022 udany ET -
Dokładniej temat jest tutaj:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/in-vitro-z-niskim-amh,12867.htmlMeggie lubi tę wiadomość
-
MyŚliwa wrote:Dokładniej temat jest tutaj:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/in-vitro-z-niskim-amh,12867.html1. ICSI 3 komórki, 2 niedojrzałe, 1 zdegenerowana
---> brak zarodków
---> 3 zarodki 4AA !!
2022 udany ET -
Milady92 wrote:Cześć dziewczyny! Czy próbowałyście poprawić swoje wyniki i płodność np. poprzez dietę? Mam bardzo niskie AMH 0,01 i słyszałam że można pracować nad podniesieniem wyniku. Jakie macie doświadczenia z tym związane? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź! 🙂
-
StaraniowaOna wrote:Hej słyszałam że koenzym q10 dobry jest na jakość komórek natomiast ilości już nie da się poprawić bo spada z wiekiem aż do menopauzy.
---> brak zarodków
---> 3 zarodki 4AA !!
2022 udany ET -
nick nieaktualny
-