X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wspomaganie wyników dietą. Niskie AMH
Odpowiedz

Wspomaganie wyników dietą. Niskie AMH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2022, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Czy próbowałyście poprawić swoje wyniki i płodność np. poprzez dietę? Mam bardzo niskie AMH 0,01 i słyszałam że można pracować nad podniesieniem wyniku. Jakie macie doświadczenia z tym związane? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź! 🙂

Gutek lubi tę wiadomość

• Meggie Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2022, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milady92 wrote:
    Cześć dziewczyny! Czy próbowałyście poprawić swoje wyniki i płodność np. poprzez dietę? Mam bardzo niskie AMH 0,01 i słyszałam że można pracować nad podniesieniem wyniku. Jakie macie doświadczenia z tym związane? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź! 🙂
    Hej:)
    Jest grupa dedykowana niskiemu AMH i tam podajemy wskazówki jak poprawić amh, jakość komórek jajowych. Polecam bardzo :)

Milady92 lubi tę wiadomość

1. ICSI 3 komórki, 2 niedojrzałe, 1 zdegenerowana
    ---> brak zarodków :(
    2. ICSI 7 komórek, 6 dojrzałych, 4 zapłodnione
    ---> 3 zarodki 4AA !! :)
    2022 udany ET :)
  • Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2022, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily0723 wrote:
    Jaki powód Twohego niskiego amh?
    Moje niskie AMH jest spowodowane przedwczesnym wygaśnięciem czynności jajników. Mam również bardzo wysokie FSH..

• Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2022, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie wrote:
    Hej:)
    Jest grupa dedykowana niskiemu AMH i tam podajemy wskazówki jak poprawić amh, jakość komórek jajowych. Polecam bardzo :)

Super! Bardzo dziękuję za polecenie! ❤ jak mogę odnaleźć tą grupę ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2022, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli dobrze znasz angielski to polecam dr Marca sklar - Fertility expert. Ma kanał na Youtube i swoją stronę, ma bardzo duża wiedzę w tym temacie 😉

• Meggie Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2022, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milady92 wrote:
    Super! Bardzo dziękuję za polecenie! ❤ jak mogę odnaleźć tą grupę ?
    Kolejna zakładka , grupa nazywa się "IN VITRO z niskim AMH". Musisz tam cofnąć sie trochę do tyłu, ale znajdziesz dużo cennych wskazówek jak polepszyć parametry gamet. Wiele dziewczyn testowało (równiez z POF, wysokim FSH) i były efekty. Takze może znajdziesz coś dla siebie :)

• MyŚliwa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2022, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładniej temat jest tutaj:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/in-vitro-z-niskim-amh,12867.html

Meggie lubi tę wiadomość

• Meggie Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2022, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) ja głównie odpisuję z kom i nie miałam możliwości (albo nie wiedziałam jak to zrobić :D) wklejenia tego linku.

• StaraniowaOna Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2022, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milady92 wrote:
    Hej słyszałam że koenzym q10 dobry jest na jakość komórek natomiast ilości już nie da się poprawić bo spada z wiekiem aż do menopauzy.

• Meggie Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2022, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraniowaOna wrote:
    Hej słyszałam że koenzym q10 dobry jest na jakość komórek natomiast ilości już nie da się poprawić bo spada z wiekiem aż do menopauzy.
    Koenzym Q10 jak najbardziej, potwierdzam :) ale oprócz tego jest masa innych sposobów na poprawę jakości także naprawdę polecam grupę In vitro z niskim AMH.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2022, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie z 0 ,11 podniosło sie do 0,77 jestem po 3 operacjach i mam endo :) suplementuje Q10 , dhea , wit d , pregna start

Meggie lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ