Wszystkie badania ok, a ciąży nadal brak
-
nick nieaktualnyWitam, Mam 24/ partner 33 lata. Od pół roku staramy się o dziecko. Na przełomie IV/V zakończyłam terapię Danie 35. Okres byl ok 16.06., kolejne dopiero 02.07., 02.09., 22.10., 02.12., 16.01. Ostatni cykl oraz obecny jest bezowulacyjny (na usg brak pęcherzyków). Wynik HSG ok. Badania krwi w normie, tarczyca ok, antyTPO podwyż. (48.7). PCOS nie stwierdzono. Od od czerwca męczą mnie infekcje intymne (grzybicze i bakteryjne), trądzik i ciągłe zmęczenie. Jaka jest przyczyna lub jakie mogę jeszcze wykonac badania?
Dodam, że partner również się przebadał i wszystko jest w normie. Suplementujemy się od pół roku, regularnie współżyjemy. -
Hm.. Badania robiłaś na własną rękę czy gin/endo zlecił? Jakie dokładnie badania z krwi robiłaś, które hormony? Prolaktynę z obciążeniem także?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 18:01
-
W tytule masz "wszystkie badania Ok" a jednak nie ok bo anty tpo podwyższone i z tego cykl bezowulacyjny nie wiadomo czy jeden czy nie więcej trzeba by było monitorowac owulację kilka cykli pod rząd, masz infekcje intymne, trądzik zmęczenie, wygląda na to że cykle nieregularne i długie więc raczej jest coś nie tak w organizmie. Z tego co napisałas to nawet nie masz wszystkich podstawowych badań zrobionych więc nie załamuje sie że "wszystko ok a ciązy brak" bo jak widać ok nie jest a po za tym nie wiadomo jak wpłynęła na Ciebie Diana 35 bo z tym lekiem róznie bywa
proponuje znaleźć DOBREGO lekarza i zacząć diagnoze i leczenie
A i jeszcze jedno normy podane przez laboratorium nie zawsze są odpowiednie dla kobiet starających sie zajść w ciążę. Tak jest m.in. z tsh albo progesteronem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 18:25
-
Czasami wystarczy oczyścić umysł
zdrowa para stara się do roku. To nie sklep. Ja staram się ponad 3 lata, nauczyło mnie to cierpliwości
oczywiscie życzę Ci abyś była w ciąży w tym cyklu
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
nick nieaktualny
-