X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wynik bety po inseminacji
Odpowiedz

Wynik bety po inseminacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kwiatekk91 Znajoma

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś z Was 12 dni po inseminacji miała wynik bety 4,a okazało się później że była z tego ciaza? Wiem, że norma jest powyżej 5, u mnie w lab. norma od 5,8.

Starania od 2017... Niepłodność idiopatyczna
  • Kasia 1987 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatekk91 wrote:
    Hej, czy któraś z Was 12 dni po inseminacji miała wynik bety 4,a okazało się później że była z tego ciaza? Wiem, że norma jest powyżej 5, u mnie w lab. norma od 5,8.
    Hej a miałaś robiony zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka? Może to być pozostałość.

Powtórz betę raz jeszcze jeśli urośnie będzie wszystko jasne :)

Starania od 01.2020
    Ona: 1987, On: 1989
    03.2021 ivf 6 komórek, 2 zarodki
    15.03. Transfer 3 dniowca 9A- beta <0,2 😭
    26.06 crio 4BC (4.2.3) 8dpt -beta <0,2 😭
    brak zarodków

2022 naturalny cud <3
    08.2023 poronienie, zabieg lyzeczkowania
    12.2023 cb
    04.2024 cb
    09.2024 stymulacja 6 komórek, ❄️❄️❄️❄️
    10.2024 transfer odroczony, hiperstymulacja
    11.2024 transfer beta<0,2
    12.2024 transfer
  • Pom-pon Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciąży bliźniaczej w 12 dniu po inseminacji miałam HCG 200. Musisz powtórzyć badanie.

2 IUI 1/ 2019 - 15 dpo hcg 527
    MedArt Poznań
    9R3tp2.png

8/2018 <3 <3 (*)
  • Kwiatekk91 Znajoma

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia 1987 wrote:
    Hej a miałaś robiony zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka? Może to być pozostałość.

Powtórz betę raz jeszcze jeśli urośnie będzie wszystko jasne :)
    Miałam zastrzyk, ale dwa dni przed inseminacją czyli już 14 dni po. Może faktycznie to pozostałość. Powtórzyć mogę dopiero w poniedziałek jak okres nie przyjdzie, bo jestem poza dostępem do jakiegokolwiek labo. Robiłam dzisiaj rano test i była blada kreska. Może mam problem z implantacja, sama nie wiem. Kiedyś jak robiłam betę to była ewidentnie 0 coś tam. Mogę sobie tylko gdybać 😉Powtórzę w poniedziałek jak nic nie będzie bo i tak nie mam wyjscia.

Kasia 1987 lubi tę wiadomość

Starania od 2017... Niepłodność idiopatyczna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ