X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wysoki Cross Match
Odpowiedz

Wysoki Cross Match

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Error Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2023, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, pytanie do tych, które były na prografie. Mam Cross Match 61% , chcemy podać prograf. Od którego dnia cyklu przed transferem i jakie ilości przyjmowałyście na wysoki Cross?

error
  • Error Przyjaciółka

Wysłany: 31 maja 2023, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelles wrote:
    Cześć. Ja też niedawno robiłam cross match wraz z Allo. Mój wynik cross to 35% (od 30% pozytywny) lekarz stwierdził że bardzo dobry wynik. Dlaczego masz coś brać?
    Jaki „lekarz” Ci tak mówił? 🙈🙈🙈

error
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ