X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍀✨ Z plecakiem doświadczeń 🎒 Weteranki IVF ✨🍀
Odpowiedz

🍀✨ Z plecakiem doświadczeń 🎒 Weteranki IVF ✨🍀

Oceń ten wątek:
  • Mandi41 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lajla87_87 wrote:
    W obecnej klinice każdemu dają heparynę. Jak byliśmy u genetyczni to ona też wpisała heparynę do zaleceń. A wczoraj Sydor powiedział że może być podana byle by bez aspiryny i tak też wpisał do zaleceń.
    A jeszcze jak byłam o lekarki od chorób naczyń też mówiła o heparynę więc większość lekarzy za heparyna jest.

Dobrze wiedziec! Tez mam grupe krwi 0. Lajla super, ze bylas u Sydora :) mam nadzieje ze z tymi lekami sie uda <3

Ja mam w poniedzialek konsultacje u Jarosz. Czekam jeszcze na immunofenotyp, obiecali mi ze bedzie wynik rano w poniedzialek, wiec moze sie zgodzi jak jej dosle podczas rozmowy? Nie wiem jak to dziala

Lajla87_87 lubi tę wiadomość

41👩‍💻 👨‍🚀37
    ❌AMH 0,05 🥹
    ❌Endometrioza 4 st. z cechami adenomiozy
    ❌Hashimoto
    ❌Anty TG w skali do 4,11 - 7
    ❌Tsh - skacze jak zajac - teraz 2,7
    ❌Homocysteina 11,40
    ❌MTHFR hetero, PAI-1 - hetero
    ❌insulinoopronosc - glucophage
    ❌Prolaktyna
    :/ Cross 28,4 %
    ❌KIR AA brak wszystkich implantacyjnych :( on HLA- C 👨‍🚀C1C2

✅Ferrytyna 33 -> 72
    ✅Kariotypy
    ✅Krzywa cukrowa
    ✅Witamina D
    ✅Witamina B12 i B9
    ✅pasożyty
    ✅ANA1
    ✅Bialko C i S
    ❓histeroskopia 31.10 - oczekiwanie na wycinki cd56 i cd138
    ❓Cytokiny
    ❓immunofenotyp

16.08. punkcja - 0 MII 😹(Elonva, Menopur, Orgalutran)

Euthyrox, Dostinex, Glucophage
  • sylstaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandi41 wrote:
    Dobrze wiedziec! Tez mam grupe krwi 0. Lajla super, ze bylas u Sydora :) mam nadzieje ze z tymi lekami sie uda <3

Ja mam w poniedzialek konsultacje u Jarosz. Czekam jeszcze na immunofenotyp, obiecali mi ze bedzie wynik rano w poniedzialek, wiec moze sie zgodzi jak jej dosle podczas rozmowy? Nie wiem jak to dziala
    Jak byłam u Jarosz to dosyłałam jej jeden wynik w trakcie wizyty, pani dr niemała z tym problemu🙂

👩🏻‍🦰’92 + 🧔🏻‍♂️’90 | starania od 04.2022
    obniżona rezerwa jajnikowa, adenomioza, KIR AA, RIF
    teratozoospermia

03.2023 - 03.2025
    2x IUI, 2x IMSI, 4 transfery zdrowych zarodków, 3x obstawa immunologiczna, nigdy b-hCG+

05.2025 IMSI, ❄️4AB zdrowy po PGT-A
    IPLE & minihistero❌
    wyciszenie Diphereline x3✅
    ivig + FET⏳
‹‹ 44 45 46 47 48
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ