X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną zarodek mniejszy niż tydzień ciazy
Odpowiedz

zarodek mniejszy niż tydzień ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jaśmine777 Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Czy zdążyło się Wam że zarodek był mniejszy o ponad tydzień niż z daty miesiączki/transferu czy udało mu się podgonic ? Bardzo się martwię

jaśmine
  • Agawa85 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja jestem w takiej sytuacji. Od początku niski bety, tydzień temu za mały o tydzień pęcherzyk w macicy. Byłam pewna, że nic z tego nie będzie a tu dziś na usg zarodek z serduszkiem. Nadal jest za mały, jestem w 7 tyg a zarodek ma wielkość na 6 tygodni i 2 dni. Nie wiem jak to dalej będzie. Za tydzień kolejne usg. A u Ciebie jak to dokładnie wygląda?

13.11.2024 transfer ❄️ 4.2.2 🙏🙏 encorton, sompfolipid, heparyna

10dpt beta 33,12
    12 dpt beta 65,14
    14 dpt beta 132
    16 dpt beta 271
    22 dpt beta 1353
    29 dpt usg jest zarodek z bijącym serduszkiem❤️🥹 crl 0,45 cm
    36 dpt zarodek 1,2 cm z bijącym serduszkiem
    8tc💔

12.05. 2021 transfer zarodeczka 4.2.2 AH + embroglue🙏
    6dp beta 78 mIU/ml🙏🙏
    8dp beta 240 mIU/ml🙏🙏
    10dp beta 640 mIU/ml
    13dp beta 2527 mIU/ml 🙏
    29.05 pierwsze usg🙏
    Mamy pęcherzyk ciążowy🙏
    11.06 mamy ❤ i 11 mm
    28.06 kropuś ma 3,1 cm😍
    24.01.2022 córeczka
    4❄️

IVF
    KIR Bx brak 2DS3 i 3DS1
    NK 25%😔
    PAI-4G/5G układ homozygotyczny 😔
  • jaśmine777 Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś byłam na USG też zarodek jest z serduszkiem i u mnie różnica jest 10 dni niestety. Ale w następnym tygodniu pójdę do swojego gina bo dziś byłam u innego i tak szybko zrobił te USG że tylko widziałam jak serduszko bije, mam nadzieję że podgoni i że ten lekarz źle pozaznaczal 🥺

jaśmine
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ