X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zaszłam w ciążę mając ENDOMETRIOZĘ
Odpowiedz

Zaszłam w ciążę mając ENDOMETRIOZĘ

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko o endometriozie, sposoby leczenia, wasze starania z tą chorobą. Dajcie nadzieję innym kobietkom. Zapraszam do wpisów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Założyłam ten wątek ponieważ dowiedziałam się właśnie, że i mnie nie ominęła ta choroba. Myślę, że jest nas tu wiele potrzebujących rad, pocieszenia i nadziei, że w końcu będziemy mamusiami bo bardzo tego pragniemy... Opisujcie swoje przypadki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 10:19

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątek o endometriozie już jest: zapraszamy https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/endometrioza,81,6.html

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ