X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zaszłam w ciążę mając ENDOMETRIOZĘ
Odpowiedz

Zaszłam w ciążę mając ENDOMETRIOZĘ

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko o endometriozie, sposoby leczenia, wasze starania z tą chorobą. Dajcie nadzieję innym kobietkom. Zapraszam do wpisów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Założyłam ten wątek ponieważ dowiedziałam się właśnie, że i mnie nie ominęła ta choroba. Myślę, że jest nas tu wiele potrzebujących rad, pocieszenia i nadziei, że w końcu będziemy mamusiami bo bardzo tego pragniemy... Opisujcie swoje przypadki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 10:19

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątek o endometriozie już jest: zapraszamy https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/endometrioza,81,6.html

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ