X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zawyżony stosunek cd4 /cd8
Odpowiedz

Zawyżony stosunek cd4 /cd8

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bratek3738 Debiutantka

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Mój stosunek CD4 /CD8 wynosi 3,5 . Jestem po nie udnaym transferze blastocysty . Biore tylko encorton10 mg.Czy ktoś może miała podobny wynik? Jakie leczenie ? I czy jest szansa na ciążę?

• Dasha77 Debiutantka

Wysłany: 19 października 2023, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Bratek3738,

mam 4,1 wyniki CD4/CD8. 12 transferów, 1 biochemiczna. Zarodki przebadane genetycznie. Wlewałam już wszystko co można.
    Czy jak brałaś encorton to sprawdzałaś/ monitorowałaś wyniki krwi? Czy one się w ogóle zmieniały?
    Byłam u dwóch immunologów. Jeden zlecił szczepienia, które nic nie dały. Drugi stwierdził, że nie widzi problemów immunologicznych. Kazał zrobić jedyne badanie, którego nie miałam biopsje endometrium CD 138. Zapytam jeszcze o tę sprawę trzeciego lekarza. Nie brałam leków typu equoral , Prograf które niektórym dziewczynom przepisuje dr P z Łodzi. Znasz kogoś kto ma takie wyniki jak my i jest w ciązy?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ