X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zawyżony stosunek cd4 /cd8
Odpowiedz

Zawyżony stosunek cd4 /cd8

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bratek3738 Znajoma

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Mój stosunek CD4 /CD8 wynosi 3,5 . Jestem po nie udnaym transferze blastocysty . Biore tylko encorton10 mg.Czy ktoś może miała podobny wynik? Jakie leczenie ? I czy jest szansa na ciążę?

• Dasha77 Debiutantka

Wysłany: 19 października 2023, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Bratek3738,

mam 4,1 wyniki CD4/CD8. 12 transferów, 1 biochemiczna. Zarodki przebadane genetycznie. Wlewałam już wszystko co można.
    Czy jak brałaś encorton to sprawdzałaś/ monitorowałaś wyniki krwi? Czy one się w ogóle zmieniały?
    Byłam u dwóch immunologów. Jeden zlecił szczepienia, które nic nie dały. Drugi stwierdził, że nie widzi problemów immunologicznych. Kazał zrobić jedyne badanie, którego nie miałam biopsje endometrium CD 138. Zapytam jeszcze o tę sprawę trzeciego lekarza. Nie brałam leków typu equoral , Prograf które niektórym dziewczynom przepisuje dr P z Łodzi. Znasz kogoś kto ma takie wyniki jak my i jest w ciązy?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ