X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zawyżony stosunek cd4 /cd8
Odpowiedz

Zawyżony stosunek cd4 /cd8

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bratek3738 Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Mój stosunek CD4 /CD8 wynosi 3,5 . Jestem po nie udnaym transferze blastocysty . Biore tylko encorton10 mg.Czy ktoś może miała podobny wynik? Jakie leczenie ? I czy jest szansa na ciążę?

• Dasha77 Debiutantka

Wysłany: 19 października 2023, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Bratek3738,

mam 4,1 wyniki CD4/CD8. 12 transferów, 1 biochemiczna. Zarodki przebadane genetycznie. Wlewałam już wszystko co można.
    Czy jak brałaś encorton to sprawdzałaś/ monitorowałaś wyniki krwi? Czy one się w ogóle zmieniały?
    Byłam u dwóch immunologów. Jeden zlecił szczepienia, które nic nie dały. Drugi stwierdził, że nie widzi problemów immunologicznych. Kazał zrobić jedyne badanie, którego nie miałam biopsje endometrium CD 138. Zapytam jeszcze o tę sprawę trzeciego lekarza. Nie brałam leków typu equoral , Prograf które niektórym dziewczynom przepisuje dr P z Łodzi. Znasz kogoś kto ma takie wyniki jak my i jest w ciązy?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ