X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zivafert a przeziębienie
Odpowiedz

Zivafert a przeziębienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nadzieja99 Przyjaciółka

Wysłany: 29 kwietnia 2024, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka wczoraj (28.04) dostałam zastrzyk Zivafert, jestem troszkę przeziębiona, czy któraś ma wiedzę na temat tego czy może to obniżyć jego skuteczność? Wcześniej byłam stymulowana puregonem przez 7 dni, i urosły dwa piękne pęcherzyki, jeden na lewym drugi na prawym jajniku.

Starania od 01.2023, stymulacja pełna od 02.2024
    Ona👰🏻‍♀️24l.
    PCOS
    Leki w ciąży:
    2x Progesteron benis 100 1 tab.,
    1X Cyclogest 400 1 glob.,
    3x2 Rutinoscorbin,
    Witaminy,
    Acard 150 od 14 tyg. raz dziennie
    On🤵🏽‍♂️24l.
    Badania nasienia w porządku
    "Wiara i nadzieja umierają ostatnie"
    06.05 progesteron 43
    08.05 ⏸️, HCG 24.20
    10.05 HCG 93.19
    16.05 wizyta u gin 👩🏼‍⚕️
    31.05 widzieliśmy twoje serduszko ♥️
    1.07 krwiaczek
    15.07 Pierwsze prenatalne, ślicznie rośniesz maluszku <3
    05.09 💙💙
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ