X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zoladex na endometrioze
Odpowiedz

Zoladex na endometrioze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej .czy któraś was stosowała na wyciszenie organizmu ?? Jak się czulyscie

• sisi Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja brałam 3 zastrzyki, każdy na 3 miesiące, czyli 9 miesięcy. Pierwszy dostałam pod konieć grudnia 2014 i po miesiącu dostałam normalny okres i po okresie zaczęły się uderzenia gorąca. To w zasadzie jedyny skutek uboczny tego leku jaki odczuwałam. Ostatni zastrzuk dostałam w polowie czerwca, a na okres czekałam do stycznia więc bardzo długo utrzymywał się jeszcze w organiźmie. Plusy tego były takie że prawie rok żyłam bez bólu ;)

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej .a miałaś endometrioze ? Jeśli tak to którego stopnia ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ